Курогрудь зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Страви з курячої грудки дуже популярні, я пропоную вам ще один варіант приготування цієї смачної частини курки. Навіть якщо ви не любите шпинат, в цій страві він вам точно сподобається. Готуємо смачно!
Куряче філе люблять і є, і готувати практично все, чи не так? З цим м'ясом можна робити все що завгодно: і просто смажити, і запікати, і тушкувати. Куряча груди виходить смачною і сама по собі, і в поєднанні з іншими інгредієнтами: як з овочами, так і з фруктами. Я розповім вам, як приготувати курогрудь зі шпинатом. І, навіть якщо ви не любите ці зелені і корисні листочки, в цій страві шпинат вам сподобається.
- Куряча грудка - 1 штука
- Зелень шпинату - 100 грам
- Сир - 50-70 грам
- Часник - 2 зубчики
- Яйця - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
Листя шпинату потрібно ретельно промити і обсушити. Розігріваємо сковороду з двома ложками оливкової олії і подрібненим часником, викладаємо шпинат.
Злегка посолити і обсмажуємо до тих пір, поки шпинат не стане м'яким.
Grudku розділити на дві частини і otbivaem, посипаємо сіллю і перцем. Потім викладаємо остиглий шпинат.
Посипаємо тертим сиром. Якщо не хочете далі нічого робити, можна вже і запікати. Але ми підемо далі.
Загортаємо філе зі шпинатом і сиром в рулетик.
Занурюємо кожен рулетик в збите яйце, а потім обвалюють у сухарях.
Обсмажуємо на добре розігрітій олії на сковороді, а потім можна відправити в духовку. Нехай доходить до готовності хвилин 15-20 при температурі 180 градусів.
І можна подавати до столу з будь-яким салатом або гарніром.