Курка зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
У мене сьогодні на вечерю дуже смачне блюдо і дуже легке в приготуванні - курка зі шпинатом, а точніше куряче філе зі шпинатом і фетою. На весь процес я витратила всього 30 хвилин, отримала дві порції соковитого ніжного м'яса. Дивіться рецепт!
Отже, розповім, як приготувати "курку зі шпинатом" . Ідеальним варіантом для рецепта є куряче філе, воно швидко готується і багато його люблять. Для начинки знадобиться свіжий шпинат, а точніше його листочки, у мене 1 пучок вагою 100 г, але якщо відкинути гілочки, то чистої ваги листя буде приблизно 60-70 г, цієї кількості достатньо для двох невеликих шматочків філе. Що стосується сиру фета, то шматочка вагою 100-120 г вам вистачить, якщо куряче філе велике, то візьміть 150 г фети. Солити всередині філе не потрібно, це зробить за Вас сир. В якості спецій я використовувала сіль, перець чорний мелений, червоний мелений, сушений базилік і чебрець, естрада.
- Куряче філе - 2 штуки
- Фета - 100 грам
- Шпинат - 1 пучок(100 грам)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки