Рецепт Курка зі шпинатом фото

Курка зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

У мене сьогодні на вечерю дуже смачне блюдо і дуже легке в приготуванні - курка зі шпинатом, а точніше куряче філе зі шпинатом і фетою. На весь процес я витратила всього 30 хвилин, отримала дві порції соковитого ніжного м'яса. Дивіться рецепт!

Отже, розповім, як приготувати "курку зі шпинатом" . Ідеальним варіантом для рецепта є куряче філе, воно швидко готується і багато його люблять. Для начинки знадобиться свіжий шпинат, а точніше його листочки, у мене 1 пучок вагою 100 г, але якщо відкинути гілочки, то чистої ваги листя буде приблизно 60-70 г, цієї кількості достатньо для двох невеликих шматочків філе. Що стосується сиру фета, то шматочка вагою 100-120 г вам вистачить, якщо куряче філе велике, то візьміть 150 г фети. Солити всередині філе не потрібно, це зробить за Вас сир. В якості спецій я використовувала сіль, перець чорний мелений, червоний мелений, сушений базилік і чебрець, естрада.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Фета - 100 грам
  • Шпинат - 1 пучок(100 грам)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
курка зі шпинатом - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, приступимо!
курка зі шпинатом - фото крок 2
2. Куряче філе вимийте, обсушити паперовим рушником. Посоліть і натріть спеціями зовні. Залиште на 10 хвилин.
курка зі шпинатом - фото крок 3
3. Поріжте цибулю і часник дрібно, обсмажте до м'якості на рослинному маслі. Додайте крупно порізані листя шпинату (гілочки в їжу не використовуються). Солити не потрібно.
курка зі шпинатом - фото крок 4
4. Обсмажуйте до тих пір, поки шпинат НЕ прівянет, це не більше хвилини. Зніміть з вогню.
курка зі шпинатом - фото крок 5
5. Фету розкришити руками, з'єднайте зі шпинатом, перемішайте. Солити не потрібно, фета досить солона.
курка зі шпинатом - фото крок 6
6. Повернемося до курячого філе. Гострим ножем зробіть глибокий кишеню в кожному шматочку філе. Я трохи вивернула м'ясо, щоб показати вам куди начинку покласти. Наповніть добре начинкою кишеньки.
курка зі шпинатом - фото крок 7
7. Скруглення затиснутого кінця zubochistkami Тас, щоб начинка була добре укладена всередині філе.
курка зі шпинатом - фото крок 8
8. На сильному вогні обсмажте філе з двох сторін до красивої скоринки. Зменшіть трохи вогонь, накрийте кришкою сковороду і млоїте у власному соку філе 7 хвилин. Такий спосіб обсмажування дозволить м'ясу швидко приготується і бути соковитим всередині.
курка зі шпинатом - фото крок 9
9. Курка зі шпинатом готова.
курка зі шпинатом - фото крок 10
10. Пробуйте!

Схожі рецепти