Курка з соусом каррі
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт курки відмінно поєднується з абсолютно будь-яким гарніром, а така приправа, як каррі підійде тим, хто любить пікантні страви. Тому я розповім Вам, як приготувати курку з соусом каррі.
Курка виходить шалено ароматної і смачної, а головне незвичайної. Мій покроковий рецепт покаже Вам, як приготувати курку з соусом каррі без клопоту. Таку курку краще подавати до рису басматі. Якщо не знайшли грецький йогурт, використовуйте будь-який 2-4% класичний йогурт, головне не знежирений. Смачного!
- Куряче філе - 400 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Каррі - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Грецький йогурт - 1/4 склянки
- Цибуля - 1 штука
1
Курку поперчіть, посоліть і наріжте тонкими смужками.
2
У сковороду налийте олію і поставте на середній вогонь, викладіть курку і доведіть до напівготовності, потім викладіть на тарілку.
3
У сковороду додайте, по необхідності, масло і дрібно нарзан цибулю, смажте близько 5 хвилин.
4
Імбир натріть на дрібній тертці, додайте до цибулі. Часник пропустіть через прес і також відправте в сковороду. Потім додайте каррі. Готуйте близько 5 хвилин.
5
Крохмаль розведіть в курячому бульйоні, заважайте до повного розчинення. Додайте в сковороду разом з цукром і сіллю. Доведіть все до кипіння і варіть на середньому вогні до загусання 5 хвилин.
6
Додайте курку і горошок, тушкуйте на середньому вогні до готовності курки. Трохи остудіть, додайте йогурт і дрібно посічену кінзу.
7
Смачного!