Курка з картоплею в утятніце
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачну вечерю? Спробуйте тушковану курку з картоплею. Є безліч рецептів, але саме цей мені подобається найбільше. Курка виходить ніжною і нежирної.
Цей рецепт дозволить за годину зробити ароматне блюдо з картоплі і курки. Перед подачею на стіл приберіть лавровий лист, так як він може надати гіркоту блюду.
- Курка - 1 штука
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 1 штука
- Кріп - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Приправа для курки - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Нарізаємо курку шматочками.
2. Тепер можна нарізати картоплю.
3. У утятницу налийте соняшникової олії і дайте йому нагрітися.
4. Шматочки курки покладете в гусятницю і підсмажте трохи, поки не підрум'яниться.
5. Нарізану моркву додайте в утятницу і обсмажте ще хвилин 5.
6. Додайте нарізану картоплю і залийте кип'яченою водою.
7. Коли вода закипить, додайте лавровий лист, спеції для курки, сіль і перець. Залиште гаситися на 30 хвилин.
8. За три хвилини до готовності додайте дрібно нарізаний часник, кріп і петрушку.
9. Блюдо готово! Час подавати його до столу. Смачного!