Курка з картоплею в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися оригінальним рецептом курки з картоплею в аерогрилі. У нас вийде соковита курочка із золотистою скоринкою і соусом кешью. Дивимося прямо зараз.
Для приготування курки з картоплею в аерогрилі головне - це смачно замаринувати курку. Раджу дотримуватися рецептури - тоді курочка вийде пікантною, з легкою кислинкою, пряно-солодка. А подавати можна блюдо з овочами.
- Курка - 1 кілограм
- Картопля - 600 грам
- Соус кашіо - 4 Ст. Ложки
- Соєвий сироп - 2 Ст. Ложки
- Солодкий сироп чилі - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Апельсиновий сік - 3 Ст. Ложки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Чебрець, koriandr - За смаком

З інгредієнтів замішуємо маринад як слід.

Замочіть в ньому шматки курки мінімум на 2 годину.

Картоплю ріжемо навпіл, солимо, викладаємо на нижню решітку аерогрилю.

На середню викладаємо курку.

Ставимо температуру 230 З в годину.

Не забуваємо поливати маринадом і перевертати курку.
Готову курка з картоплею в аерогрилі подаємо гарячою. Смачного!
Готову курка з картоплею в аерогрилі подаємо гарячою. Смачного!