Рецепт Курка-гриль в аерогрилі фото

Курка-гриль в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Багато з нас (особливо після напруженого трудового дня) не хочуть стояти на кухні, тому покупка курки-гриль - звична справа. Розповім, як приготувати курку-гриль в аерогрилі будинку.

Опис приготування:

Курка, приготована в домашніх умовах, не викликає сумнівів у своїй свіжості, чого не завжди скажеш про покупної. Тим, хто думає, що приготувати подібну курочку самостійно неможливо, можу з упевненістю сказати: це зовсім не так. Завдяки аерогриля можна зробити соковиту, рум'яну курочку із золотистою скоринкою і прекрасним ароматом.

  • Курка - 1 штука
  • Спеції для курки-гриль - За смаком
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
курка-гриль в аерогрилі - фото крок 1
1. Курку мою і витираю, розрізаю по череву, щоб вийшла відкрита тушка. У мисці змішую спеції, додаю сіль і чорний мелений перець. Змащую отриманою сумішшю всю птицю, скроплюю винним оцтом і олією. Розміщую курку в миску, відправляю її в холодильник на ніч.
курка-гриль в аерогрилі - фото крок 2
2. Включаю аерогриль, грати встановлюю на середній рівень, виставляю режим «Розігріву», температуру - 260 градусів, максимальну швидкість і час - 50 хвилин. Викладаю курку, закриваю кришку. Жир стікає на дно аерогрилю, а курку обдуває з усе сторін, тому вона не пригорає і виходить рум'яної.
курка-гриль в аерогрилі - фото крок 3
3. Після закінчення програми акуратно дістаю курку.
курка-гриль в аерогрилі - фото крок 4
4. Перекладаю птицю на блюдо, гарячої її подаю до столу. Смачного!

Схожі рецепти