Курка з імбиром і каррі
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування курки по-східному.
Дрібно нарізаємо імбир, часник і цибулю, додаємо каррі і гострий чилі (якщо є бажання). Підсмажуємо все в каструлі з 2 ст. Ложками олії до золотистого кольору.
Потім нарізаємо курячу грудку кубиками, кидаємо шматочки до цибулі і часнику. Залити 1/2 л окропу і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Посолити поперчити. Подавати відвареним рисом басматі.
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Корінь імбиру - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 За смаком
- Олія - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
Дрібно нарізаємо імбир, часник і цибулю, додаємо каррі і гострий чилі (якщо є бажання). Підсмажуємо все в каструлі з 2 ст. Ложками олії до золотистого кольору.
Потім нарізаємо курячу грудку кубиками, кидаємо шматочки до цибулі і часнику. Залити 1/2 л окропу і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Посолити поперчити. Подавати відвареним рисом басматі.
Потім нарізаємо курячу грудку кубиками, кидаємо шматочки до цибулі і часнику. Залити 1/2 л окропу і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Посолити поперчити. Подавати відвареним рисом басматі.