Рецепт Курка з імбиром і каррі фото

Курка з імбиром і каррі
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви , Каррі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Простий рецепт приготування курки по-східному.

Опис приготування:

Дрібно нарізаємо імбир, часник і цибулю, додаємо каррі і гострий чилі (якщо є бажання). Підсмажуємо все в каструлі з 2 ст. Ложками олії до золотистого кольору.

Потім нарізаємо курячу грудку кубиками, кидаємо шматочки до цибулі і часнику. Залити 1/2 л окропу і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Посолити поперчити. Подавати відвареним рисом басматі.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Корінь імбиру - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Каррі - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 За смаком
  • Олія - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
Дрібно нарізаємо імбир, часник і цибулю, додаємо каррі і гострий чилі (якщо є бажання). Підсмажуємо все в каструлі з 2 ст. Ложками олії до золотистого кольору.

Потім нарізаємо курячу грудку кубиками, кидаємо шматочки до цибулі і часнику. Залити 1/2 л окропу і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Посолити поперчити. Подавати відвареним рисом басматі.

Схожі рецепти