Курка з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання курячого філе з фруктами в стравах вже давно вважається класичним. Хоча деякі люди не можуть сприймати такі продукти разом. Але моя сім'я полюбила це поєднання, особливо в салатах.
З вами я хочу поділитися ідеєю, як приготувати курку з авокадо і апельсином. Цей салатик досить простий, тільки заздалегідь потрібно зварити філе. Заправку ми будемо робити самостійно, НЕ майонезну. Тому страва вийде дієтичним, хоча від цього воно не стане менш ситним.
- Куряче філе - 200 грам
- Болгарський перець - 3 штуки
- Свіжа м'ята - 3 штуки (листя)
- Авокадо - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Курку потрібно відварити в підсоленій воді до готовності. Потім філе остудіть і наріжте.
Тонко наріжте промитий перець. Також нарізаємо шматочками очищений апельсин і авокадо.
Всі нарізані інгредієнти з'єднайте в салатниці, зробіть заправку. Змішайте масло з подрібненою м'ятою, медом, соком лимона і гірчицею.
Додайте в салатницю заправку. Посоліть і перемішайте. Смачного!