Курка в рукаві з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Чудове, ароматне і надзвичайно смачна страва - все це можна сказати про курку в рукаві з чорносливом в домашніх умовах! Я ще яблучок додала, аромат взагалі був приголомшливий!
Як вид, рецепт приготування курки в рукаві з чорносливом можна назвати вдалим за всіма параметрами. Блюдо красиво виглядає, приголомшливо соковите, готується порівняно швидко, та й особливих фінансових затрат не вимагає! словом, я таку курку в рукаві з чорносливом в домашніх умовах приготувала одного разу, тепер постійно перед гостями і домочадцями хвалюся новинкою! Спробуйте і ви!
- Курка - 1 кілограм
- Яблука - 2 штуки
- Чорнослив - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Яблука миємо, нарізаємо шматочками, а чорнослив помиємо, запарити в окропі, потім дістанемо, обсушити і теж подрібнити. Курку розморозимо, промиємо, обсушити.
2. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Змішаємо з лимонним соком, сіллю, спеціями. Цією сумішшю опрацюємо курочку.
3. Викладаємо і курку, і фрукти в пакет для запікання. Відправимо в холодну духовку і залишимо після нагрівання до 180 градусів на півгодини.
4. Коли пройде півгодини - пакет акуратно розриваємо. Тримаємо в духовці ще 10 хвилин, щоб скоринка з'явилася.
5. Смачного, телефонуйте все до столу!