Рецепт Курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом фото

Курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Птах, Курка, Морква, Часник, Цибуля, Насіння, Куряча грудка, Кунжут
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Як тільки хочеться чогось особливого, відразу ж готую дане блюдо! Куряча грудка в кисло-солодкому соусі сподобається любителям пікантною китайської кухні. Це обов'язково потрібно спробувати!

Приготуємо курячу грудку в кисло-солодкому соусі в домашніх умовах. Куряче м'ясо з'єднайте з крохмалем, а потім обсмажте на сковороді з імбиром і часником, додавши в кінці морква. Перекладіть смажені інгредієнти а тарілку, додайте соус і кунжут. Перемішайте і подавайте до столу. Хай щастить!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Часник - 3 штуки
  • Імбир - 15 грам
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Кисло-солодкий соус - 150 мілілітрів
  • Морква - 1/2 штуки
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Цибуля зелена - 1 За смаком
  • Кунжут - 1 За смаком
курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом - фото крок 1
Курячі грудки промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом - фото крок 2
Присипте курку крохмалем.
курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом - фото крок 3
Розігрійте в сковороді олію. Обсмажте на не кілька хвилин часник і імбир, порізаний пластинками.
курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом - фото крок 4
Курку з крохмалем добре перемішайте.
курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом - фото крок 5
Перекладаємо курку на сковороду. Готуємо разом до золотистого м'яса.
курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом - фото крок 6
Морква очищаємо і нарізаємо тонкими пластинками. Додаємо до курки, готуємо ще 5-6 хвилин.
курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом - фото крок 7
Викладаємо курку з морквою на тарілку. Вливаємо кисло-солодкий соус. Перемішуємо і присипаємо насінням кунжуту. Додатково прикрашаємо пір'ям зеленого лука. Смачного!

Схожі рецепти