Курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Як тільки хочеться чогось особливого, відразу ж готую дане блюдо! Куряча грудка в кисло-солодкому соусі сподобається любителям пікантною китайської кухні. Це обов'язково потрібно спробувати!
Приготуємо курячу грудку в кисло-солодкому соусі в домашніх умовах. Куряче м'ясо з'єднайте з крохмалем, а потім обсмажте на сковороді з імбиром і часником, додавши в кінці морква. Перекладіть смажені інгредієнти а тарілку, додайте соус і кунжут. Перемішайте і подавайте до столу. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Часник - 3 штуки
- Імбир - 15 грам
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки
- Кисло-солодкий соус - 150 мілілітрів
- Морква - 1/2 штуки
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Цибуля зелена - 1 За смаком
- Кунжут - 1 За смаком
Курячі грудки промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
Присипте курку крохмалем.
Розігрійте в сковороді олію. Обсмажте на не кілька хвилин часник і імбир, порізаний пластинками.
Курку з крохмалем добре перемішайте.
Перекладаємо курку на сковороду. Готуємо разом до золотистого м'яса.
Морква очищаємо і нарізаємо тонкими пластинками. Додаємо до курки, готуємо ще 5-6 хвилин.
Викладаємо курку з морквою на тарілку. Вливаємо кисло-солодкий соус. Перемішуємо і присипаємо насінням кунжуту. Додатково прикрашаємо пір'ям зеленого лука. Смачного!