Курка в ідеальному соусі
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати курку в ідеальному соусі. Це відмінний варіант швидкого і смачного обіду, який можна взяти з собою на роботу або в школу в невеликому ланч-боксі.
Іноді дуже хочеться порадувати себе або своїх близьких смачним і корисним обідом, тому пропоную вам дізнатися, як приготувати курку в ідеальному соусі. Рекомендую приготувати соус до курки саме з бальзамічним оцтом, так набагато смачніше і ароматні, ніж зі столовим. Також ви можете взяти будь-які заморожені або свіжі овочі як гарнір.
- Куряча грудка - 300 грам
- Гірчичний - 1-2 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1-2 чайних ложок
- Мед - 1 Чайна ложка
- Бальзамічний оцет - 2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Заморожені овочі - 2-3 склянок
- Мал - 1 Склянка
1. Для початку відваріть рис у воді (з пропорцією 2:1), добре промивши його перед приготуванням.
2. Далі приготуйте соус: змішайте гірчицю, соєвий соус, бальзамічний оцет, мед і все добре перемішайте. Ви можете взяти звичайний столовий оцет, але його потрібно трохи менше.
3. Потім наріжте великими кубиками курячу грудку і покладіть в миску. Далі залийте соусом курку і дайте їй трохи постояти, після чого обсмажте на середньому вогні до золотистої скоринки.
4. Також розігрійте заморожені овочі, зовсім небагато їх підсмаживши на сковороді. Зберіть все в ланч-бокс. Смачного!