Рецепт Курка, тушкована шматочками фото

Курка, тушкована шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це простий і універсальний спосіб приготування курки шматочками.

Курку слід порізати, посолити і приправити спеціями. Обсмажити на сильному вогні і протушкувати з невеликою кількістю води. Замість води можна влити томат або сметану, як забажаєте. Хай щастить!

  • Куряче м'ясо - 500 г Грам (частина тушки)
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Приправа для курки - За смаком
  • Олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - За смаком
курка, тушкована шматочками - фото крок 1
Курку вимити. У мене передня частина тушки, але підійде будь-яка.
курка, тушкована шматочками - фото крок 2
Ріжемо курку на невеликі шматочки.
курка, тушкована шматочками - фото крок 3
Солимо, посипаємо приправою.
курка, тушкована шматочками - фото крок 4
Викладаємо в розігріте масло і обсмажуємо на сильному вогні до появи скоринки.
курка, тушкована шматочками - фото крок 5
Вливаємо воду, доводимо до кипіння й тушкуємо на маленькому вогні 15 хвилин. Додаємо улюблені спеції і / або овочі.
курка, тушкована шматочками - фото крок 6
Для 2 хвилини до кінця приготування додаємо дрібно порізану зелень. Курка готова.

Схожі рецепти