Курка, тушкована шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Це простий і універсальний спосіб приготування курки шматочками.
Курку слід порізати, посолити і приправити спеціями. Обсмажити на сильному вогні і протушкувати з невеликою кількістю води. Замість води можна влити томат або сметану, як забажаєте. Хай щастить!
- Куряче м'ясо - 500 г Грам (частина тушки)
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Приправа для курки - За смаком
- Олія - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
Курку вимити. У мене передня частина тушки, але підійде будь-яка.
Ріжемо курку на невеликі шматочки.
Солимо, посипаємо приправою.
Викладаємо в розігріте масло і обсмажуємо на сильному вогні до появи скоринки.
Вливаємо воду, доводимо до кипіння й тушкуємо на маленькому вогні 15 хвилин. Додаємо улюблені спеції і / або овочі.
Для 2 хвилини до кінця приготування додаємо дрібно порізану зелень. Курка готова.