Рецепт Курка «Марсала» з грибами фото

Курка «Марсала» з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Гриби
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви шукаєте апетитне, смачне і нескладне гаряче блюдо, щоб зробити що-небудь новеньке на обід або вечерю, не проходьте повз. Перед вами класний рецепт соковитою курочки в соусі.

Опис приготування:

Представляю вам покроковий розповідь про те, як приготувати курку"Марсала" з грибами. Щоб соус вийшов не тільки смачним, але і густим, рекомендую додати желатин. Поєднання ніжного філе і насиченого ароматного соусу точно нікого не залишить байдужим. До того ж часу і зусиль цей рецепт вимагає зовсім небагато.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Вино "Марсала" - 300 мілілітрів
  • Курячий бульйон - 180 мілілітрів
  • Желатин - 10 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Борошно - 150 грам (приблизно)
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Гриби - 300 грам (підходять печериці або інші)
  • Шалот - 4 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Чебрець і петрушка - За смаком
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
курячий & Quot; Марсала
1. Курячі грудки вимийте, обсушити і злегка відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком. Обваляйте з усіх боків в борошні і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте з двох сторін до рум'яної і зніміть з вогню.
курячий & Quot; Марсала
2. На сковороду додайте ще масла і викладіть нарізані тонкими скибочками гриби. Обсмажте хвилин 10, помішуючи. Паралельно розчиніть в бульйоні желатин.
курячий & Quot; Марсала
3. Додайте подрібнену цибулю і часник, обсмажте пару хвилин. Наполягати вино і бульйон. Доведіть до кипіння. Додайте сіль, перець, вершкове масло, сік лимона, соєвий соус.
курячий & Quot; Марсала
4. Поверніть на сковороду курку, млоїте пару хвилин.
курячий & Quot; Марсала
5. Перед подачею доповніть курку"Марсала" з грибами свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти