Курка «Марсала» з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте апетитне, смачне і нескладне гаряче блюдо, щоб зробити що-небудь новеньке на обід або вечерю, не проходьте повз. Перед вами класний рецепт соковитою курочки в соусі.
Представляю вам покроковий розповідь про те, як приготувати курку "марсала" з грибами. Щоб соус вийшов не тільки смачним, але і густим, рекомендую додати желатин. Поєднання ніжного філе і насиченого ароматного соусу точно нікого не залишить байдужим. До того ж часу і зусиль цей рецепт вимагає зовсім небагато.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Вино "марсала" - 300 мілілітрів
- Курячий бульйон - 180 мілілітрів
- Желатин - 10 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Борошно - 150 грам (приблизно)
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Гриби - 300 грам (підходять печериці або інші)
- Шалот - 4 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершкове масло - 50 грам
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Чебрець і петрушка - За смаком
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка

2. На сковороду додайте ще масла і викладіть нарізані тонкими скибочками гриби. Обсмажте хвилин 10, помішуючи. Паралельно розчиніть в бульйоні желатин.

4. Поверніть на сковороду курку, млоїте пару хвилин.