Кролик зі сливами

Кролик зі сливами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування кролика, запеченого зі сливами, часником, гвоздикою і червоним вином.

опис приготування:

Страви з кролика завжди виходять соковитими, апетитними і ароматними.

приготування:

Насипати борошно в тарілку, посолити і поперчити. Кролика нарізати на шматочки і обваляти в борошні. Розігріти оливкову олію в сковороді. Обсмажити кролика до коричневого кольору з усіх боків. Викласти кролика на тарілку. Влити в сковороду червоне вино і прокип'ятити. У велику форму для випікання викласти цибулю, часник, кервель і гвоздику. Зверху розмістити обсмаженого кролика. Додати вино і соки з сковороди. Викласти зверху сливи і випікати в духовці 90 хвилин при температурі 170 градусів, поки кролик не стане дуже м'яким. Посипати кролика подрібненою петрушкою і відразу ж подавати.


  • кролика— 1,3 кілограма
  • борошна— 1 Чайна ложка
  • сіль і перець— За смаком
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • червоного вина— 100 мілілітрів
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • листа кервеля— 2 штуки
  • гвоздики— 2 штуки
  • слив— 450 грам
  • петрушка— За смаком
Страви з кролика завжди виходять соковитими, апетитними і ароматними.

приготування:

Насипати борошно в тарілку, посолити і поперчити. Кролика нарізати на шматочки і обваляти в борошні. Розігріти оливкову олію в сковороді. Обсмажити кролика до коричневого кольору з усіх боків. Викласти кролика на тарілку. Влити в сковороду червоне вино і прокип'ятити. У велику форму для випікання викласти цибулю, часник, кервель і гвоздику. Зверху розмістити обсмаженого кролика. Додати вино і соки з сковороди. Викласти зверху сливи і випікати в духовці 90 хвилин при температурі 170 градусів, поки кролик не стане дуже м'яким. Посипати кролика подрібненою петрушкою і відразу ж подавати.


Схожі рецепти

Аджика з сливами на зиму

Аджика з сливами на зиму

Аджика - це соус, який найчастіше подається до м'яса. У нього зазвичай додають оцет і яскраві гострі спеції. Пропоную рецепт зі сливами: цікаво і смачно. опис приготування: Зливи, цибуля і перець потрібно подрібнити в м'ясорубці. Потім отриману суміш потрібно варити 1 час, додавши сіль і цукор...

читати далі
Аджика з сливами

Аджика з сливами

Цього року набрала багато сливи на дачі. Закатала і компот, і варення. Вирішила ще зробити оригінальну закуску. Читайте, як приготувати аджику зі сливами. Це дуже смачна і своєрідна закуска! опис приготування: Аджика - прекрасна закуска, що прийшла до нас з Кавказу. Вона характерна своїми прян...

читати далі
Аджика зі сливами

Аджика зі сливами

Ніколи не купуйте готову аджику в магазині, особливо таку, яка навіть і не виглядає правильно. Зазвичай вона занадто рідка, більше схожа на томатну пасту з ароматизаторами. опис приготування: Найкраще зробити кавказьку приправу за класичним рецептом. Я розповім, як приготувати аджику традиційн...

читати далі
Ароматна аджика зі сливами і травами

Ароматна аджика зі сливами і травами

Ця аджика не надто гостра, а пікантна з легкою кислинкою сливи. Готується дуже просто, не вимагає стерилізації і прекрасно зберігається до весни. Раджу зберегти рецепт в Вашу скарбничку заготовок! опис приготування: Я готую аджику за цим рецептом вже не перший рік і кожен раз результат дуже по...

читати далі
Баранина в пиві з пряними сливами

Баранина в пиві з пряними сливами

баранина — наше улюблене м'ясо! А цей рецепт її приготування став для мене справжнім відкриттям! Цікаве поєднання чорносливу, чебрецю і томата прекрасно підходить для баранини. м'ясо ніжне! опис приготування: Баранина так прекрасна розкривається в цій страві, що міняти її на інше м'ясо я катег...

читати далі