Рецепт Кролик зі сливами фото

Кролик зі сливами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування кролика, запеченого зі сливами, часником, гвоздикою і червоним вином.

Опис приготування:

Страви з кролика завжди виходять соковитими, апетитними і ароматними.

Приготування:

Насипати борошно в тарілку, посолити і поперчити. Кролика нарізати на шматочки і обваляти в борошні. Розігріти оливкову олію в сковороді. Обсмажити кролика до коричневого кольору з усіх боків. Викласти кролика на тарілку. Влити в сковороду червоне вино і прокип'ятити. У велику форму для випікання викласти цибулю, часник, кервель і гвоздику. Зверху розмістити обсмаженого кролика. Додати вино і соки з сковороди. Викласти зверху сливи і випікати в духовці 90 хвилин при температурі 170 градусів, поки кролик не стане дуже м'яким. Посипати кролика подрібненою петрушкою і відразу ж подавати.


  • Кролика - 1, 3 кілограма
  • Борошна - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Червоного вина - 100 мілілітрів
  • Цибулина - 1 штука
  • Часнику - 2 зубчики
  • Листа кервеля- 2 штуки
  • Гвоздики - 2 штуки
  • Слив - 450 грам
  • Петрушка - За смаком
Страви з кролика завжди виходять соковитими, апетитними і ароматними.

Приготування:

Насипати борошно в тарілку, посолити і поперчити. Кролика нарізати на шматочки і обваляти в борошні. Розігріти оливкову олію в сковороді. Обсмажити кролика до коричневого кольору з усіх боків. Викласти кролика на тарілку. Влити в сковороду червоне вино і прокип'ятити. У велику форму для випікання викласти цибулю, часник, кервель і гвоздику. Зверху розмістити обсмаженого кролика. Додати вино і соки з сковороди. Викласти зверху сливи і випікати в духовці 90 хвилин при температурі 170 градусів, поки кролик не стане дуже м'яким. Посипати кролика подрібненою петрушкою і відразу ж подавати.

Схожі рецепти