Рецепт Кролик по-італійськи фото

Кролик по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную приготувати кролика в італійському стилі. Виходить така смакота, що просто неможливо відірватися. Приготуйте це блюдо для своїх близьких.

Опис приготування:

У цьому рецепті кролик готується відразу разом з гарніром. Що, безумовно, дуже зручно. А на додаток до цієї страви приготуйте будь-який овочевий салат.

  • Крольчатина - 500 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Розмарин - 1 Пучков
  • Трави - За смаком (сушені)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложок
  • Пармезан - 50 грам
кролик по-італійськи - фото крок 1
Кролятину наріжте на порційні шматочки і обсмажте до рум'яної скоринки. Викладіть у форму для запікання, змащену маслом. Додайте трохи розмарину.
кролик по-італійськи - фото крок 2
Зверху наріжте картоплю. Трохи додайте сіль і спеції. Посипте ароматними травами.
кролик по-італійськи - фото крок 3
Додайте нарізані помідори. Влийте пару ложок води і накрийте фольгою. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину.
кролик по-італійськи - фото крок 4
Потім витягніть форму і відразу по гарячому посипте тертим пармезаном.
кролик по-італійськи - фото крок 5
У гарячому вигляді подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти