Кролик по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати кролика в італійському стилі. Виходить така смакота, що просто неможливо відірватися. Приготуйте це блюдо для своїх близьких.
У цьому рецепті кролик готується відразу разом з гарніром. Що, безумовно, дуже зручно. А на додаток до цієї страви приготуйте будь-який овочевий салат.
- Крольчатина - 500 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Помідори - 2 штуки
- Розмарин - 1 Пучков
- Трави - За смаком (сушені)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложок
- Пармезан - 50 грам
Кролятину наріжте на порційні шматочки і обсмажте до рум'яної скоринки. Викладіть у форму для запікання, змащену маслом. Додайте трохи розмарину.
Зверху наріжте картоплю. Трохи додайте сіль і спеції. Посипте ароматними травами.
Додайте нарізані помідори. Влийте пару ложок води і накрийте фольгою. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину.
Потім витягніть форму і відразу по гарячому посипте тертим пармезаном.
У гарячому вигляді подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!