Креветки зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Любіть оригінальні смакові поєднання? Тоді поспішаю поділитися з вами дуже цікавим варіантом гарячого блюда. Перед вами простий рецепт креветок зі свининою і грибами.
1. Процес приготування досить простий. Для початку на сковороді розігрійте олію.
2. М'якоть свинини вимийте, обсушити і наріжте дрібними шматочками.
3. Викладіть на сковороду і обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки.
4. Очистіть і наріжте кубиками цибулю, измельчитечасник. Використовувати в рецепті приготування креветок зі свининою можна і інші овочі.
5. Викладіть цибулю з часником на сковороду, смажте на середньому вогні, періодично помішуючи.
6. Паралельно з'єднайте соєвий соус, рисовий оцет, цукор і кукурудзяний крохмаль. Додайте трохи чистої води або бульйону. Влийте на сковороду, акуратно перемішайте і залиште гаситися до м'якості.
7. У невеликій кількості підсоленої води відваріть креветки.
8. Коли рідина зі сковороди випарується, а м'ясо стане м'яким, викладіть туди печериці, обсмажте 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
9. В кінці додайте креветки, і через пару хвилин блюдо можна вважати готовим.
Ось такий нескладний варіант, як зробити креветки зі свининою і грибочками. Подавайте до столу з гарніром або овочами за смаком.
Смачного!
- Свинина - 300 грам
- Креветки - 300 грам
- Консервовані шампіньйони - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
2. М'якоть свинини вимийте, обсушити і наріжте дрібними шматочками.
3. Викладіть на сковороду і обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки.
4. Очистіть і наріжте кубиками цибулю, измельчитечасник. Використовувати в рецепті приготування креветок зі свининою можна і інші овочі.
5. Викладіть цибулю з часником на сковороду, смажте на середньому вогні, періодично помішуючи.
6. Паралельно з'єднайте соєвий соус, рисовий оцет, цукор і кукурудзяний крохмаль. Додайте трохи чистої води або бульйону. Влийте на сковороду, акуратно перемішайте і залиште гаситися до м'якості.
7. У невеликій кількості підсоленої води відваріть креветки.
8. Коли рідина зі сковороди випарується, а м'ясо стане м'яким, викладіть туди печериці, обсмажте 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
9. В кінці додайте креветки, і через пару хвилин блюдо можна вважати готовим.
Ось такий нескладний варіант, як зробити креветки зі свининою і грибочками. Подавайте до столу з гарніром або овочами за смаком.
Смачного!