Рецепт Крем для медового торта фото

Крем для медового торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир
На обід , Для дітей , На швидку руку
Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Дуже ніжний, повітряний і неймовірно смачний сирний крем для медового торта в домашніх умовах - справжня знахідка для кожного кулінара. Ось і мені він дуже подобається, спробуйте!

Опис приготування:

1. У глибоку миску надішліть розм'якшене вершкове масло.

2. Всипте в кілька прийомів цукрову пудру, і на повільній швидкості почніть збивати все в пишну масу.

3. Для аромату додайте ванілін. Також в рецепті приготування крему для медового торта можна використовувати сік лимона.

4. Коли маса стане однорідною, додавайте невеликими порціями згущене молоко, продовжуючи збивати.

5. Сир протріть через сито, щоб видалити великі грудочки.

6. Викладіть сир в мисочку з кремом, ще раз як слід збийте.

7. Ось такий апетитний і дуже смачний крем для медового торта в домашніх умовах вийде в результаті. Якщо випічка передбачається тільки для дорослих, можна доповнити крем невеликою кількістю коньяку або лікеру, наприклад.

Після промажьте заздалегідь спечені коржі вийшов кремом і залиште тортик просочуватися мінімум на 2-3 годину. Найкраще дати йому постояти перед подачею цілу ніч.

Смачного вам чаювання!

  • Сир - 350 грам
  • Вершкове масло - 175 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Згущене молоко - 100 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
1. У глибоку миску надішліть розм'якшене вершкове масло.

2. Всипте в кілька прийомів цукрову пудру, і на повільній швидкості почніть збивати все в пишну масу.

3. Для аромату додайте ванілін. Також в рецепті приготування крему для медового торта можна використовувати сік лимона.

4. Коли маса стане однорідною, додавайте невеликими порціями згущене молоко, продовжуючи збивати.

5. Сир протріть через сито, щоб видалити великі грудочки.

6. Викладіть сир в мисочку з кремом, ще раз як слід збийте.

7. Ось такий апетитний і дуже смачний крем для медового торта в домашніх умовах вийде в результаті. Якщо випічка передбачається тільки для дорослих, можна доповнити крем невеликою кількістю коньяку або лікеру, наприклад.

Після промажьте заздалегідь спечені коржі вийшов кремом і залиште тортик просочуватися мінімум на 2-3 годину. Найкраще дати йому постояти перед подачею цілу ніч.

Смачного вам чаювання!

Схожі рецепти