Рецепт Ковбаса фото

Ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Смачна кінська ковбаса - pikantnaya, ароматна і дуже смачна. З неї можна робити різні закуски, можете смажити її або запікати. Рецепт приготування казилик в домашніх умовах - до вашої уваги!

Опис приготування:

Ковбаса - популярне м'ясну страву Середньої Азії. Його готують з конини. Ковбасу цю можна і варити, і смажити, а також коптити і сушити. Незважаючи на специфічний запах, казилик дуже смачний, а з цибулькою взагалі прекрасний! Для приготування казилик нам знадобиться конина і кінський жир.

  • Конні - 800 грам
  • Жир конини - 600 грам
  • Кишки конини - За смаком(50 см.)
  • Korinadr - За смаком
  • Зіра - За смаком
  • Сіль - За смаком
ковбаса - фото крок 1
Підготуйте м'ясо і кишки.
Спочатку потрібно замаринувати конину: м'ясо і жир наріжте смужками товщиною 3-4 см. І довжиною 8-10 см. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте зіру і коріандр, покладіть в посуд (бажано - порцелянову), накрийте мокрою серветкою (можна і марлею) і залиште маринуватися мінімум на 4-5 годин, а найкраще - на добу.
ковбаса - фото крок 2
Кишки потрібно гарненько промити. Спочатку в холодній воді 3-4 рази (при чому з двох сторін, кишки треба вивернути). Потім натріть сіллю ретельно і промийте вже гарячою водою. Зауважте один край туго ниткою. Набейте щільно кониною кишку.
ковбаса - фото крок 3
Зауважте ковбасу з іншого боку так само. Я казилик варю. Перед варінням проткніть його зубочисткою в декількох місцях, це щоб ковбаса не лопнула. Варити треба в холодній воді години півтори, можна два.
ковбаса - фото крок 4
Казилик також можна запекти, коптити або смажити. Але я вважаю за краще відварити, а потім можна вже і обсмажити.
ковбаса - фото крок 5
Подавати готовий казилик можете з цибулькою і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти