Рецепт Ковбаса «равлик» фото

Ковбаса «равлик»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ваші домашні люблять ковбасу, але відмовляються від м'яса? Тоді приготуйте їм таку равлика. Вона тільки схожа на згорнуту ковбасу, але іноді потрібно тільки це. Приступимо!

«Равлик» виходить дуже смачна, з ароматом димку за рахунок присутності сирокопченої ковбаси. Ковбасу краще брати з великою кількістю жиру, він не дасть м'ясу стати сухим. Сир і спеції можна взяти будь-які на ваш смак. Смачного!

  • Свинина - 500 грам (м'якоть)
  • Ковбаса сирокопчена - 50 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Аджика - За смаком (суха)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
ковбаса
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
ковбаса
Наріжте сир брусочками, а ковбасу натріть на крупній тертці.
ковбаса
Поріжте свинину на пласти товщиною 0.5 см.
ковбаса
Відбийте м'ясо і покладіть внахлест смужкою. Додати сіль, поперчіть, посипте аджикою.
ковбаса
Посипте м'ясо натертої ковбасою і покладіть сир.
ковбаса
Поверніть м'ясо в рулет, скрутіть равликом і закріпіть його за допомогою шпаг. Посипте верх аджикою і посоліть. Приберіть в холодильник на 2 годину.
ковбаса
Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте "равлика" з двох сторін до рум'яної скоринки. Влийте воду і готуйте під кришкою протягом 35 хвилин до готовності. Кришку зніміть і обсмажте до скориночки.
ковбаса
Відразу подавайте.
ковбаса
Смачного!

Схожі рецепти