Рецепт Ковбаса «равлик» фото

Ковбаса «равлик»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 20 хв.

Ваші домашні люблять ковбасу, але відмовляються від м'яса? Тоді приготуйте їм таку равлика. Вона тільки схожа на згорнуту ковбасу, але іноді потрібно тільки це. Приступимо!

Опис приготування:

«Равлик» виходить дуже смачна, з ароматом димку за рахунок присутності сирокопченої ковбаси. Ковбасу краще брати з великою кількістю жиру, він не дасть м'ясу стати сухим. Сир і спеції можна взяти будь-які на ваш смак. Смачного!

  • Свинина - 500 грам (м'якоть)
  • Ковбаса сирокопчена - 50 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Аджика - За смаком (суха)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
ковбаса
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
ковбаса
Наріжте сир брусочками, а ковбасу натріть на крупній тертці.
ковбаса
Поріжте свинину на пласти товщиною 0.5 см.
ковбаса
Відбийте м'ясо і покладіть внахлест смужкою. Додати сіль, поперчіть, посипте аджикою.
ковбаса
Посипте м'ясо натертої ковбасою і покладіть сир.
ковбаса
Поверніть м'ясо в рулет, скрутіть равликом і закріпіть його за допомогою шпаг. Посипте верх аджикою і посоліть. Приберіть в холодильник на 2 годину.
ковбаса
Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте"равлика" з двох сторін до рум'яної скоринки. Влийте воду і готуйте під кришкою протягом 35 хвилин до готовності. Кришку зніміть і обсмажте до скориночки.
ковбаса
Відразу подавайте.
ковбаса
Смачного!

Схожі рецепти