Ковбаса «равлик»
(покроковий рецепт з фото)
Ваші домашні люблять ковбасу, але відмовляються від м'яса? Тоді приготуйте їм таку равлика. Вона тільки схожа на згорнуту ковбасу, але іноді потрібно тільки це. Приступимо!
«Равлик» виходить дуже смачна, з ароматом димку за рахунок присутності сирокопченої ковбаси. Ковбасу краще брати з великою кількістю жиру, він не дасть м'ясу стати сухим. Сир і спеції можна взяти будь-які на ваш смак. Смачного!
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Ковбаса сирокопчена - 50 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Аджика - За смаком (суха)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Наріжте сир брусочками, а ковбасу натріть на крупній тертці.

Поріжте свинину на пласти товщиною 0.5 см.

Відбийте м'ясо і покладіть внахлест смужкою. Додати сіль, поперчіть, посипте аджикою.

Посипте м'ясо натертої ковбасою і покладіть сир.

Поверніть м'ясо в рулет, скрутіть равликом і закріпіть його за допомогою шпаг. Посипте верх аджикою і посоліть. Приберіть в холодильник на 2 годину.

Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте "равлика" з двох сторін до рум'яної скоринки. Влийте воду і готуйте під кришкою протягом 35 хвилин до готовності. Кришку зніміть і обсмажте до скориночки.

Відразу подавайте.

Смачного!