Котлети з скумбрії
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, чого б ще смачненького приготувати з риби? Нехитрий рецепт котлет з скумбрії виручить вас і ви зможете здивувати гостей блюдом, з сюрпризом всередині.
Легке, ситне і ну дуже смачне друга страва з скумбрії просто прекрасно впишеться в ваше святкове меню. Раджу спробувати як-небудь замінити петрушку на кінзу або базилік з кропом - теж непогано обігрується з рибою. Отже, показую, як легко і просто приготувати в домашніх умовах котлети зі скумбрії та ще й з оригінальною начинкою всередині)
- Скумбрія - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Петрушка - 150 грам
- Борошно - 100 грам
Своїм та чистимо рибку.
Картоплю ріжемо кубиками, відварюємо.
Потім трьом на дрібній тертці.
Цибуля ріжемо дрібно і обсмажуємо.
Виделкою подрібніть рибу, додайте до картоплі.
Потім цибулю.
Вбийте яйце, приправити сіллю, поперчіть, добре перемішайте.
У блендері змішайте вершкове масло і зелень. Отриману масу залиште в холодильнику хвилин на 15.
Ліпимо котлети, а всередину закладаємо начинку.
Виходить ось так.
Добре вивалявся котлети в борошні і обсмажують з двох сторін до приємного золотистого кольору.
Готові котлети з скумбрії прикрасьте зеленню або подавайте з легким гарніром. Смачного)