Рецепт Котлети з печерицями фото

Котлети з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я дуже люблю печериці. За їх аромат, сочную структуру, простоту і швидкість в приготуванні. Скрізь намагаюся їх додавати. Ось, зустрівся мені відмінний рецепт котлет з печерицями.

Опис приготування:

Хочу поділитися відмінним рецептом приготування котлет з печерицями. Додатково смаку надають їм ще й шматочки вареного яйця всередині. Відмінною особливістю цих котлеток є те, що готуються вони в духовці. Вам не потрібно стояти і смажити їх. Котлети виходять неймовірно соковитими і ароматними. Готуйте і пробуйте!

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Печериці - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Відваріть 4 яйця. Очистіть їх і поріжте на чотири половинки уздовж.
2
Печериці порізати навпіл.
3
Подрібніть цибулю. У сотейнику на рослинному маслі обсмажте цибулю та печериці. Приправити сіллю і poperčite.
4
Змішайте фарш з обсмаженими цибулею, грибами і сирим яйцем.
5
Запечатайте в фарш часточки яєць і викладайте їх на деко.
6
Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте котлети 40 хвилин.
7
Смачного!

Схожі рецепти