Котлети з курки і печериць
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з курки і печериць - просте блюдо домашньої кухні, досить оригінальний спосіб приготування котлет. Курячі котлети набувають дуже незвичайний смак - варто спробувати!
Класичні курячі котлети всім нам добре відомі і звичні. Але що, якщо злегка урізноманітнити традиційне блюдо? Пропоную приготувати котлети з курки і печериць - як мінімум не менш смачні, але зате більш оригінальні і незвичайні. Курячі котлети завдяки грибам виходять більш ніжними, набувають незвичайний аромат - словом, це треба пробувати.
- Цибулина - 2 штуки
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці свіжі - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Білий хліб - 4 скибочки
- Сіль, перець - - За смаком
Складові.
Дрібно нарізаємо грибочки.
Аналогічно дрібно нарізаємо цибулю.
У сковороді розігріваємо трохи олії, кидаємо в нього цибулю, обсмажуємо на середньому вогні до золотистого.
Коли цибуля стане золотистим - додаємо гриби.
Смажимо на середньому вогні близько 10 хвилин - потрібно, щоб гриби випустили рідина, і щоб ця рідина повністю випарувалася.
З курячого філе робимо фарш. У фарш додаємо крихти хліба, яйця, гриби з цибулею, і трішечки води. Солимо, перчимо і гарненько вимішуємо фарш.
Ліпимо з отриманого фаршу котлети. Обсмажуємо їх класичним способом - у маслі, з обох боків до рум'яної скоринки.
Смачного!