Рецепт Котлети з курки і печериць фото

Котлети з курки і печериць
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Котлети з курки і печериць - просте блюдо домашньої кухні, досить оригінальний спосіб приготування котлет. Курячі котлети набувають дуже незвичайний смак - варто спробувати!

Опис приготування:

Класичні курячі котлети всім нам добре відомі і звичні. Але що, якщо злегка урізноманітнити традиційне блюдо? Пропоную приготувати котлети з курки і печериць - як мінімум не менш смачні, але зате більш оригінальні і незвичайні. Курячі котлети завдяки грибам виходять більш ніжними, набувають незвичайний аромат - словом, це треба пробувати.

  • Цибулина - 2 штуки
  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці свіжі - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Білий хліб - 4 скибочки
  • Сіль, перець - - За смаком
котлети з курки і печериць - фото крок 1
Складові.
котлети з курки і печериць - фото крок 2
Дрібно нарізаємо грибочки.
котлети з курки і печериць - фото крок 3
Аналогічно дрібно нарізаємо цибулю.
котлети з курки і печериць - фото крок 4
У сковороді розігріваємо трохи олії, кидаємо в нього цибулю, обсмажуємо на середньому вогні до золотистого.
котлети з курки і печериць - фото крок 5
Коли цибуля стане золотистим - додаємо гриби.
котлети з курки і печериць - фото крок 6
Смажимо на середньому вогні близько 10 хвилин - потрібно, щоб гриби випустили рідина, і щоб ця рідина повністю випарувалася.
котлети з курки і печериць - фото крок 7
З курячого філе робимо фарш. У фарш додаємо крихти хліба, яйця, гриби з цибулею, і трішечки води. Солимо, перчимо і гарненько вимішуємо фарш.
котлети з курки і печериць - фото крок 8
Ліпимо з отриманого фаршу котлети. Обсмажуємо їх класичним способом - у маслі, з обох боків до рум'яної скоринки.
котлети з курки і печериць - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти