Котлети з баранини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Баранина дуже добре підходить для приготування котлет. Приготовлені нема на сковорідці, а в духовці, вони виходять дуже соковитими і ніжними. Беріть рецепт на озброєння.
Котлети з баранини в духовці готуємо так: спочатку пропустіть через м'ясорубку м'ясо, розмочений хліб, цибуля і часник. Додайте у фарш тертий сир, яйце, сіль і перець. Добре вимішайте, сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні. Викладіть їх на змащене маслом деко і запікайте в духовці 20 хвилин при 180 градусах. Потім переверніть котлети, додайте третину склянки води і протушкувати в духовці ще 10 хвилин. Приготуйте ваш улюблений гарнір і подавайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 600 грам
- Сир - 150 грам
- Хліб - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Вода - 0, 3 склянки
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо порізати на шматки.
Хліб замочіть у воді.
Пропустіть через м'ясорубку м'ясо, хліб, цибуля і часник.
Сир потріть на тертці.
Додайте у фарш тертий сир, яйце, сіль і перець. Добре вимішайте.
Злегка змочіть руки у воді, щоб фарш не прилипав і сформуйте котлети.
Обваляйте їх у борошні.
І викладіть їх на деко для запікання, змащений олією. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте туди котлети на 20 хвилин. Потім переверніть котлети, влийте третину склянки води і поверніть в духовку ще на 10 хвилин.