Котлети в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Традиційна страва майже в кожній родині - це котлети. Ще моя бабуся казала мені, що в будинку має відчуватися любов і пахнути котлетами Даю рецепт котлет в томатному соусі - один з моїх кращих.
Котлети в томатному соусі не вимагають особливих зусиль. Робляться вони легко і швидко. Тяп-ляп Подаються з будь-яким гарніром! І соус до них виходить дуже смачний. Можна звичайно соусом і знехтувати, але повірте - з ним набагато смачніше і ефектніше. Я зазвичай подаю котлети в томатному соусі з ніжним картопляним пюре - завжди розходиться з великим успіхом. Удачі в приготуванні!
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Цибуля - 0, 5 штуки (середній цибулини. Або одна маленька. )
- Часник - 3 зубчики
- Мелена гірчиця - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець - 1, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Курячий бульйон - 50 мілілітрів
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Свіжа петрушка - 1 Чайна ложка (дрібно нарізану.)
- Крем - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
У каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло, додати дрібно рубаний лук і вичавити часник. Смажити близько двох хвилин.
Додайте в каструлю фарш, гірчицю, приправити сіллю, поперчіть. Змішайте все.
З готового фаршу зліпити котлетки і обсмажте з кожного боку до готовності.
Між іншим, змішайте в каструльці томатну пасту, курячий бульйон і чорний перець. Тушіте про 20 хвилин.
Додайте в соус сметану і свіжої петрушки. Перемішайте. Тушкуйте ще трохи. Ваш соус готовий!
Можете подавати до столу! ,)