Рецепт Котлети в духовці «Як в школі» фото

Котлети в духовці «Як в школі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Сьогодні розповім, як приготувати котлети в духовці «Як в школі». Цей спосіб мені особливо подобається тим, що не потрібно довго возитися біля плити. Котлети виходять не такими жирними (без великої кількості масла).

Котлети - це універсальне блюдо. Їх можна їсти з хлібом, як бутерброди, вони підійдуть до будь-якого гарніру, можна зробити їх з підливою або без неї. Для приготування котлет можна використовувати будь-який фарш: з курки, свинини, яловичини або змішаний.

  • Фарш - 1 кілограм
  • Часник - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Крем - 100 грам
  • Кнопка - 3 скибочки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 250 грам
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
котлети в духовці
1. Деко застилає розрізаним рукавом для запікання, змащуємо його рослинним маслом.
котлети в духовці
2. Батон нарізаємо скибочками, зрізаємо корочку, zamachivaem з myakish 5-10 хвилин в молоці і воді (або тільки в воді).
котлети в духовці
3. До м'ясного фаршу додаємо кілька зубчиків часнику (тут кожен орієнтується на свій смак), пропущених через прес, сіль і чорний мелений перець, сметану. Гарненько перемішуємо фарш.
котлети в духовці
4. Скибочки хліба віджимають від рідини і розминаємо, додаємо їх до фаршу, перемішуємо.
котлети в духовці
5. Руки змащуємо рослинним маслом. Від загальної маси відщипуємо невеликі шматочки і формуємо котлети, обвалюють їх в панірувальних сухарях і викладаємо на деко.
котлети в духовці
6. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 30-40 хвилин.
котлети в духовці
7. Перекладаємо котлети на блюдо і подаємо до столу, смачного!

Схожі рецепти