Рецепт Котлета в тісті фото

Котлета в тісті
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Тісто, Овочі, Бобові, Листкове тісто, Горох
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети, Страви в тесті

Більшість дуже добре пам'ятають смак котлет зі шкільної, університетській їдальні або з садка. Вони не мають нічого спільного із запропонованим мною рецептом, як приготувати котлету в тісті.

Можна зробити овочевий фарш або м'ясний, який більше любите. У мене в цей раз овочевий фарш, який готується на основі картоплі з додаванням інших овочів. Тісто для котлет використовую готове листкове покупне. Можна загорнути котлету повністю, як пиріжок, або обернути смужками.

  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки (великий)
  • Часник - 3 зубчики
  • Імбир - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Суміш овочів - 1/2 склянки (зелені боби, кольорова капуста, кукурудза)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Листкове тісто - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
1
Очистіть цибулю, часник і наріжте їх дрібно. Очистіть 1 сантиметр кореня імбиру і подрібніть його на тертці. Сковороду розігрійте з рослинним маслом і викладіть цибулю, обсмажуйте 5 хвилин, додайте часник і імбир, потім морква, подрібнену кубиками.
2
Картопля очистіть і наріжте дрібними шматочками, відваріть в підсоленій воді. Додайте суміш овочів, варіть до готовності.
3
Відварені овочі перекладіть в миску і подрібніть до стану пюре, додайте спеції, сіль. На тарілку викладіть панірувальні сухарі, сформуйте котлети з овочевого фаршу і обваляйте в сухарях.
4
Листкове тісто розкачати тонко і наріжте смужками. Кожну котлету оберніть в смужку тесту і викладіть на деко, застелений пергаментним папером. Вставте горох по краях для прикраси.
5
Випікайте котлети в розігрітому до 200 градусів духовці 12-15 хвилин, до появи золотистої скоринки.

Схожі рецепти