Короп в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і тане в роті рибка вже сьогодні на вашому столі з рецеп коропа в духовці у фользі. Блюдо прекрасно підходить для ситного, але легкого вечері. Риба і картопля виходять дуже смачними.
Достук риби kostistaya, але через це не менше смачна. А якщо вам попалася свіжа рибка, то гріх її НЕ запекти. Для приготування коропа в духовці у фользі найкраще використовувати молода картопля. Якщо під рукою такого не знайшлося - старий теж підійде. Можна навіть додати ще овочів - морквини або помідор. Не забудьте добре посолити рибку, обов'язково використовуйте спеції для риби. Дивимося рецепт.
- Короп - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Сіль, спеції для риби - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Рибу добре промийте, попатраєте, приберіть зябра.
Солона риба, додайте спецій, відставте. А поки ріжемо картоплю кружечками. Змащуємо фольгу маслом, викладаємо картопля, потім рибу.
Відправляємо в розігріту духовку на 25-30 хвилин при 200 З. Перевірте, щоб фольга була загорнута добре, а сік не вилився, залишився всередині.
Через півгодини змастіть акуратно рибку соком, що виділився, відкрийте фольгу і запікайте ще хвилин 10.
Наш короп в духовці у фользі готовий! Подаємо з овочами і приємного апетиту!
Наш короп в духовці у фользі готовий! Подаємо з овочами і приємного апетиту!