Kondzhi
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальники азіатської кухні пропоную вам повторити в домашніх умовах дуже класний варіант, як приготувати Конджу. Це неймовірно насичена і ароматна рисова каша в японському стилі.
Всього 5 інгредієнтів - і у вас вийде приголомшливе блюдо. Це основа, до якої перед подачею додають зелень, кунжут або кунжутне масло, гострий або соєвий соус, горішки, тофу і t.d. І це тільки в вегетаріанському варіанті Спробувати для різноманітності щоденного меню однозначно варто!
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 10 склянок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Шиітаке - 14-15 штук
- Імбир - 1 Ст. Ложка

1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів вам знадобиться.

2. Гриби залийте склянкою окропу і залиште хвилин на 20.

3. У каструлю всипте рис, додайте подрібнений часник і імбир. Влийте 10 склянок води і поставте на вогонь. На дуже повільному вогні потрібно мучити рис близько 1.5 годин.

4. Гриби обсушити і наріжте.

5. Додайте в каструлю з рисом і варіть ще хвилин 10-15 разом.

6. Ось такий японський рис Конджу вийшов. Смачного!