Рецепт Kondzhi фото

Kondzhi
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри, Каші

Шанувальники азіатської кухні пропоную вам повторити в домашніх умовах дуже класний варіант, як приготувати Конджу. Це неймовірно насичена і ароматна рисова каша в японському стилі.

Всього 5 інгредієнтів - і у вас вийде приголомшливе блюдо. Це основа, до якої перед подачею додають зелень, кунжут або кунжутне масло, гострий або соєвий соус, горішки, тофу і t.d. І це тільки в вегетаріанському варіанті Спробувати для різноманітності щоденного меню однозначно варто!

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 10 склянок
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Шиітаке - 14-15 штук
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
Kondzhi - фото крок 1
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів вам знадобиться.
Kondzhi - фото крок 2
2. Гриби залийте склянкою окропу і залиште хвилин на 20.
Kondzhi - фото крок 3
3. У каструлю всипте рис, додайте подрібнений часник і імбир. Влийте 10 склянок води і поставте на вогонь. На дуже повільному вогні потрібно мучити рис близько 1.5 годин.
Kondzhi - фото крок 4
4. Гриби обсушити і наріжте.
Kondzhi - фото крок 5
5. Додайте в каструлю з рисом і варіть ще хвилин 10-15 разом.
Kondzhi - фото крок 6
6. Ось такий японський рис Конджу вийшов. Смачного!

Схожі рецепти