Рецепт Китайський соус фото

Китайський соус
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах, Курка
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Солодке, Соуси, До м'яса, До риби, Кисле

Якщо ви коли-небудь були в китайському ресторані, ви напевно помітили, як багато спецій і прянощів в китайське їжі і то, які вишукані соуси використовують для приготування локшини, рису і м'яса.

Для приготування соусу не знадобляться екзотичні продукти, всі інгредієнти можна легко знайти в магазині. Соус виходить кисло-солодким, добре підходить до м'яса, птиці і морепродуктів. Є багато способів, як приготувати китайський соус, перед вами один з них.


  • Цибуля - 1 штука
  • Корінь імбиру - 1 штука
  • Сік фруктовий - 125 мілілітрів
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
1
Підігрійте в сковороді рослинне масло. Дрібно наріжте цибулю, часник і корінь імбиру. По черзі обсмажте на середньому вогні цибулю, імбир і часник.
2
Додайте соєвий соус, кетчуп, цукор, оцет, фруктовий сік. Перемішайте.
3
Фруктовий сік можна взяти яблучний або апельсиновий. Збільште вогонь, дайте соусу трохи прокипіти.
4
Розмішайте в окремому посуді крохмаль з водою. Тонкої будівництвом влийте крохмаль до соусу, перемішайте. Варіть до загусання. Зніміть з плити, остудіть.
5
Смачного!

Схожі рецепти