Рецепт Кимчи з рисом фото

Кимчи з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Кимчи - східне блюдо, гострі пряні квашені овочі, в основному пекінська капуста. Якщо ви не знайшли її в магазинах, не хвилюйтесь, я розповім рецепт кимчи. І кимчи з рисом теж, дуже смачно!

Опис приготування:

Для приготування кимчи вам знадобиться пекінська капуста (1 коб), болгарський перець, гострий червоний перець, часник, зубчики 3-4, сіль і перець. Спочатку квасимо капусту в посоленной кип'яченої воді три дні. Щоб отримати кимчи треба ще приготувати соус канкучі. Для цього пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері всі інші інгредієнти, болгарська і гострий перці, часник. Додати сіль. Заквашену пекінську капусту добре промийте і змастіть кожен листочок, кожен шар канкучі. Тепер можете прибрати в холодильник. Ось так готується кимчи. А тепер рецепт кимчи з рисом, його я підготувала з фото. У приготуванні кимчи з рисом я не вважала час на саму кимчи. Можливо, вам все-таки вдасться знайти готову в магазині. Насолоджуйтесь!

  • Мал - 250 грам
  • Кимчи - 150 грам
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Капчённая ковбаса - За смаком (трохи.)
кимчи з рисом - фото крок 1
Наріжте кимчи на маленькі шматочки.
кимчи з рисом - фото крок 2
Викладіть кимчи до вареного рису, додайте яйце.
кимчи з рисом - фото крок 3
Розігрійте на сковороді рослинне масло. Викладіть варений рис, перемішаний з кимчи і яйцем.
кимчи з рисом - фото крок 4
Додайте рубану ковбасу.
кимчи з рисом - фото крок 5
Додати сіль, поперчіть. Додайте роздавлений часник, соєвий соус і рубаний зелений лук.
кимчи з рисом - фото крок 6
Раджу красиво сервірувати кимчи з рисом. Для цього викладіть блюдо в глибоку чашку, потім переверніть і готово! Пам'ятайте, як в пісочниці ліпили пасочки? Ось за тим же принципом. Смачного!

Схожі рецепти