Кимчи з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Кимчи - східне блюдо, гострі пряні квашені овочі, в основному пекінська капуста. Якщо ви не знайшли її в магазинах, не хвилюйтесь, я розповім рецепт кимчи. І кимчи з рисом теж, дуже смачно!
Для приготування кимчи вам знадобиться пекінська капуста (1 коб), болгарський перець, гострий червоний перець, часник, зубчики 3-4, сіль і перець. Спочатку квасимо капусту в посоленной кип'яченої воді три дні. Щоб отримати кимчи треба ще приготувати соус канкучі. Для цього пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері всі інші інгредієнти, болгарська і гострий перці, часник. Додати сіль. Заквашену пекінську капусту добре промийте і змастіть кожен листочок, кожен шар канкучі. Тепер можете прибрати в холодильник. Ось так готується кимчи. А тепер рецепт кимчи з рисом, його я підготувала з фото. У приготуванні кимчи з рисом я не вважала час на саму кимчи. Можливо, вам все-таки вдасться знайти готову в магазині. Насолоджуйтесь!
- Мал - 250 грам
- Кимчи - 150 грам
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Капчённая ковбаса - За смаком (трохи.)