Кебаб з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
За рецептом кебаба з картоплі у вас вийде прекрасний ситне блюдо, та ще й пісне! Дивимося і запам'ятовує рецепт.
Для приготування кебаба з картоплі нам знадобиться кілька середніх картоплин і трохи сала (для клейкости, щоб не розпалася картопляна маса). Також раджу взяти спецій різних - особливо зиру, вона традиційно використовується в приготуванні кебаба. Запікати ми будемо все в духовці, картопля придбає приємний золотистий відтінок. Я подаю такі кебаби як гарнір або закуски з овочами.
- Картопля - 500 грам
- Сало - 50 грам
- Спеції - За смаком
Картоплю відварити, сало дрібно поріжте. Пропустіть картоплю через м'ясорубку, додайте спецій і сало. Перемішайте.
Мокрими руками наліпити кебаби навколо паличок. Духовку потрібно розігріти до 300 градусів. Випікаємо до рум'яності картоплі.
Ось кебаб з картоплі і готовий! Подаємо на листках салату, можна з цибулею. Смачного!