Рецепт Кебаб з картоплі фото

Кебаб з картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

За рецептом кебаба з картоплі у вас вийде прекрасний ситне блюдо, та ще й пісне! Дивимося і запам'ятовує рецепт.

Опис приготування:

Для приготування кебаба з картоплі нам знадобиться кілька середніх картоплин і трохи сала (для клейкости, щоб не розпалася картопляна маса). Також раджу взяти спецій різних - особливо зиру, вона традиційно використовується в приготуванні кебаба. Запікати ми будемо все в духовці, картопля придбає приємний золотистий відтінок. Я подаю такі кебаби як гарнір або закуски з овочами.

  • Картопля - 500 грам
  • Сало - 50 грам
  • Спеції - За смаком
кебаб з картоплі - фото крок 1
Картоплю відварити, сало дрібно поріжте. Пропустіть картоплю через м'ясорубку, додайте спецій і сало. Перемішайте.
кебаб з картоплі - фото крок 2
Мокрими руками наліпити кебаби навколо паличок. Духовку потрібно розігріти до 300 градусів. Випікаємо до рум'яності картоплі.
кебаб з картоплі - фото крок 3
Ось кебаб з картоплі і готовий! Подаємо на листках салату, можна з цибулею. Смачного!

Схожі рецепти