Картопляний суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Яловичина прекрасно поєднується з овочами. Страви виходять дуже смачними і низькокалорійними. Прекрасний приклад такого блюда, це рецепт супу з картоплею, який я пропоную вашій увазі.
Опис приготування:
Щоб приготувати суп з картоплею і яловичиною, дрібно поріжте овочі, м'ясо розріжте на кілька великих шматків. Розігрійте в каструлі оливкову олію, протушкувати в ньому цибулю-порей, часник, морква і перець. Потім залийте водою, додайте м'ясо і варіть близько 2 годин. Готове м'ясо поріжте і разом з порізаними картоплею і капустою відправте в суп. Варіть ще 45 хвилин. Суп готовий, смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Солодкий перець - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Лук-пориста - 150 грам
- Капуста - 300 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода - 2, 5 L
- Пучок петрушки - 1 штука
- Сіль - За смаком
Поріжте цибулю-порей,
Морквину наріжте половинками кілець.
Перець порізати соломкою.
Часник дрібно порубати.
Яловичину поріжте на кілька великих шматків.
У велику каструлю налийте оливкова олія, розігрійте і викладіть цибулю-порей. Протушкувати 5 хвилин, потім додайте часник, морква і перець. Помішуючи, тушкуйте ще 3 хвилини.
Влийте в каструлю 2, 5 літра води, покладіть яловичину.
Киньте лавровий лист і порізану петрушку.
Доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні під кришкою близько 2 годин.
Поки суп вариться, поріжте картоплю.
Пошинкуйте капусту
Готове м'ясо вийміть з бульйону, поріжте на дрібні шматки і киньте назад в каструлю.
Туди ж відправте картоплю і капусту. Перемішайте і варіть ще 45 хвилин. При необхідності досоліть.