Картопля з начинкою «піца»
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований картопля, запечений в духовці, готують зазвичай до свята. Але ми настільки полюбили ці міні-піци в картоплі, що готуємо їх просто так. Спробуйте, вам точно сподобається!
Цим апетитним стравою можна і сімейство порадувати, і гостей почастувати. Зупинитися неможливо, дуже смачно! Ароматна начинка перетворює звичайний картопля в вишукану страву. А бекон надає йому насичений смак і святкового вигляду. Запечена картопля з ніжним і дуже ароматним наповненням! Начинку можете приготувати будь-яку.
- Картопля - 8 штук
- Пепероні - 200 грам
- Моцарелла - 200 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
1. Промийте картоплю по проточною водою і змастіть його рослинним маслом за допомогою кухонного пензлика. Помістіть картопля в духовку на 30-45 хвилин запікатися при температурі 200 градусів.
2. Наріжте пепероні на дрібні кубики.
3. Натріть сир на дрібній тертці.
4. Очистіть половинки картоплі від зайвого, залишивши човник як основу для "піци" .
5. Приправте картопля сіллю.
6. Змастіть скоринки картоплі томатною пастою.
7. Начините картопляні човники ковбасою і сиром. Помістіть в духовку на 5-7 хвилин і насолоджуйтеся міні-піцою.