Рецепт Картопля з начинкою «піца» фото

Картопля з начинкою «піца»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Ковбаса
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Фаршировані

Фарширований картопля, запечений в духовці, готують зазвичай до свята. Але ми настільки полюбили ці міні-піци в картоплі, що готуємо їх просто так. Спробуйте, вам точно сподобається!

Цим апетитним стравою можна і сімейство порадувати, і гостей почастувати. Зупинитися неможливо, дуже смачно! Ароматна начинка перетворює звичайний картопля в вишукану страву. А бекон надає йому насичений смак і святкового вигляду. Запечена картопля з ніжним і дуже ароматним наповненням! Начинку можете приготувати будь-яку.

  • Картопля - 8 штук
  • Пепероні - 200 грам
  • Моцарелла - 200 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
картопля з начинкою
1. Промийте картоплю по проточною водою і змастіть його рослинним маслом за допомогою кухонного пензлика. Помістіть картопля в духовку на 30-45 хвилин запікатися при температурі 200 градусів.
картопля з начинкою
2. Наріжте пепероні на дрібні кубики.
картопля з начинкою
3. Натріть сир на дрібній тертці.
картопля з начинкою
4. Очистіть половинки картоплі від зайвого, залишивши човник як основу для "піци" .
картопля з начинкою
5. Приправте картопля сіллю.
картопля з начинкою
6. Змастіть скоринки картоплі томатною пастою.
картопля з начинкою
7. Начините картопляні човники ковбасою і сиром. Помістіть в духовку на 5-7 хвилин і насолоджуйтеся міні-піцою.

Схожі рецепти