Картопля з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом я стала любити просту кухню. Втомилася від премудростей і делікатесів. Вони, звичайно, гарні, але не кожен день. Тому сьогодні я вирішила розповісти, як приготувати картоплю з капустою.
Парадокс, але вперше капусту з картоплею за таким рецептом я спробувала у своєї знайомої, яка шаленіє від шкідливої і пересмаженої їжі. Я здивувалась, зрозуміло. Виявляється, що навіть любителі фастфуду і панірування люблять ось таку звичайну домашню їжу. Мені таке блюдо ніколи не набридає, готую просто і з задоволенням!
- Картопля - 5-6 штук
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок (краще брати легкий)
- Лавровий лист - 2-3 штук
Шаткуємо капусту, картоплю ріжемо середнього розміру шматочками, а цибуля - просто кубиками. Обсмажуємо в маслі цибульку разом з картоплею. Для аромату можна додати шкварки.
Через 15 хвилин додаємо посічену капусту і накриваємо наші овочі кришкою. Тушкуємо до м'якості (з додаванням спецій і лаврове листя). Для 10 хвилин до кінця приготування додаємо томат, пасту і майонез. Солі 3 хвилини до готовності.
Наше страва готова до вживання! Прикрашаємо його свіжими овочами. Насолоджуємося душевної домашньою їжею. Смачного!