Картопля з капустою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Відповідний гарнір гарантує 50% успішності страви. Якщо він буде занадто нав'язливим за смаком, то переб'є основний інгредієнт, а "тьмяний" смак зменшить привабливість рецепта. Але я все продумала.
Тому я розповім вам, як приготувати картоплю з капустою в духовці. Яскраві овочі підійдуть для запеченого м'яса або до курки в рукаві. А якщо ви хочете, то можете їсти їх просто так, страва вийшла ситним. Прості інгредієнти можна легко прикрасити, додавши до них улюблені приправи.
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
- Картопля - 4-6 штук
- Морква - 220 грам
- Рапсове масло - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Приправи - За смаком (для овочів)
Духовку розігрійте до 220 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. Змастіть її маслом.
Капусту наріжте середньої соломкою. Покладіть її на один край дека.
Картопля промийте, обов'язково чистий, а потім крупно наріжте. Також викладіть на деко.
Якщо у вас невелика морква, то її просто промийте і додайте до інших овочів. Якщо велика, то нарубати плоди великими шматками.
Збризніть овочі маслом. Додайте сіль, перець і приправи.
Запікайте блюдо 40-45 хвилин в духовці. Подавайте гарнір з м'ясом або куркою. Смачного!