Картопля в соусі Альфредо
(покроковий рецепт з фото)
Не лякайтеся незнайомого назви - картопля в соусі Альфредо готується дуже просто і з доступних, всім прекрасно відомих інгредієнтів. Виходить дуже смачний картопляний гарнір.
Картопля в соусі Альфредо я вперше спробувала в гостях у одного знайомого. Кожна людина, який перебував тоді в гостях, був просто в захваті. Я, природно, відразу ж довідалася рецепт і все дізналася про той чарівний соус, в якому подавався картопля. Виявилося, що це соус Альфредо, який продається в більшості великих супермаркетів. Дійсно, виходить дуже-дуже смачно - рекомендую спробувати!
- Картопля - 2, 5 кілограма
- Вершки жирні - 2 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соус Альфредо - 450 мілілітрів (продається в супермаркетах)
- Сіль, перець - - За смаком
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
Підготуємо всі інгредієнти.
Картофель чистим, розрізаємо на четвертинки (якщо картопля занадто великий - в 8 частин), кладемо в каструлю, заливаємо водою. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо ще 12-15 хвилин. Сіль додаємо тільки тоді, коли вода закипить. Також при бажанні можна додати в воду часник і лавровий лист.
Поки картопля вариться, крупно натерти моркву і дрібно нарізаємо цибулю.
Розігріваємо в сковороді олію, обсмажуємо в ньому цибулю до м'якості.
Потім додаємо моркву, перемішуємо.
Морква разом з цибулею готуємо ще 3-4 хвилини, поки м'якою не стане і морква.
Додаємо вершки і сіль. Доводимо до кипіння.
Знімаємо з вогню.
Додаємо в соус банку Альфредо, перемішуємо.
Зливаємо з картоплі воду, змішуємо картопля з приготованим нами соусом. Гарненько перемішуємо і накриваємо кришкою. Даємо картоплі постояти хвилин 10 під кришкою, після чого подаємо.
Смачного!