Картопля по-селянськи з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Картопля по-селянськи з м'ясом - істинно чоловіче блюдо, яке з легкістю готується в домашніх умовах. Картопля запікається в духовці, а м'ясо обсмажується на сковороді-гриль. Спробуйте!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування картоплі по-селянськи з м'ясом. Дуже просте і доступне блюдо! Картопля запікається зі спеціями в духовці. Попередньо замариноване м'ясо смажиться на сковороді-гриль. До столу подається з зеленню і свіжими овочами. Гарного вам дня!
- Картопля - 5-6 штук
- Котлети свинячі - 3-4 штук
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Майоран - За смаком
Для початку замаринуйте м'ясо в суміші з солі, перцю, оливкового масла, майорана. Залиште його на 15 хвилин. Тим часом картопля моєму, очищаємо і нарізаємо шматочками. Викладаємо його на деко, застелений пекарської папером. Змащуємо оливковою олією і присипаємо спеціями. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Тепер у вас є час обсмажити замариноване м'ясо на сковороді-гриль. Смажимо без масла 3 хвилини з одного боку.
І ще 3-4 хвилини з іншого боку.
Смачного!