Картопля по-Андалузії
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний і ароматний картопля вийде у вас за цим рецептом. Родзинка страви в хересного оцті, саме він надає картоплі неповторний відтінок.
Відваріть картоплю в мундирі, трохи остудіть, щоб можна було взяти його в руки і очистити від шкірки. Поріжте кружечками. Приготуйте заправку. Картопля полийте заправкою і подайте з зеленню до столу. Смачного!
- Картопля - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений білий або чорний - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
- Оцет винний (хересний) - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
Підготуйте продукти. Картоплю відварити в мундирі або запечіть цілком у фользі. Теплим очистіть його від шкірки.
Поріжте картоплю кружечками.
Розкладіть по тарілочках.
Дрібно поріжте цибулю.
До цибулі додайте сіль, перець мелений і винний оцет. Перемішайте.
Додайте масло. Перемішайте. Заправка для картоплі готова.
Розкладіть цибулю на картоплю, щедро поливаючи при цьому маслом.
Останній штрих - зелень. Порубати дрібно петрушку, посипте нею картоплю. Блюдо готово!