Рецепт Картопля по-Андалузії фото

Картопля по-Андалузії
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Неймовірно смачний і ароматний картопля вийде у вас за цим рецептом. Родзинка страви в хересного оцті, саме він надає картоплі неповторний відтінок.

Опис приготування:

Відваріть картоплю в мундирі, трохи остудіть, щоб можна було взяти його в руки і очистити від шкірки. Поріжте кружечками. Приготуйте заправку. Картопля полийте заправкою і подайте з зеленню до столу. Смачного!

  • Картопля - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений білий або чорний - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
  • Оцет винний (хересний) - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
картопля по-Андалузії - фото крок 1
Підготуйте продукти. Картоплю відварити в мундирі або запечіть цілком у фользі. Теплим очистіть його від шкірки.
картопля по-Андалузії - фото крок 2
Поріжте картоплю кружечками.
картопля по-Андалузії - фото крок 3
Розкладіть по тарілочках.
картопля по-Андалузії - фото крок 4
Дрібно поріжте цибулю.
картопля по-Андалузії - фото крок 5
До цибулі додайте сіль, перець мелений і винний оцет. Перемішайте.
картопля по-Андалузії - фото крок 6
Додайте масло. Перемішайте. Заправка для картоплі готова.
картопля по-Андалузії - фото крок 7
Розкладіть цибулю на картоплю, щедро поливаючи при цьому маслом.
картопля по-Андалузії - фото крок 8
Останній штрих - зелень. Порубати дрібно петрушку, посипте нею картоплю. Блюдо готово!

Схожі рецепти