Карпаччо з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
З чого тільки в наш час ні готують карпаччо, і один з найсмачніших і цікавих варіантів - це карпаччо з сьомги. Таке блюдо стане відмінною закускою до вина і іншими алкогольними напоями.
Знавці італійської кухні знають, що карпаччо - це найчастіше м'ясо, нарізане на дуже тонкі шматочки і полите соусом, проте зараз його готують і з інших продуктів. Але, що б ми не використовували для цієї страви, суть тут залишається колишньою, все необхідно різати тонко і поливати спеціальним соусом. І сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати карпаччо з сьомги, дуже швидку і при цьому неймовірно смачну закуски. Вона відмінно підійде для свят, фуршетів, а так само для романтичного вечора з вином або вечірки з друзями. Вам буде дуже легко влаштувати невелике свято в італійському стилі з цим простим рецептом карпаччо з сьомги, так що порадуйте себе і своїх близьких.
- Філе сьомги - 1 штука (слабосоленої )
- Помідори черрі - 3-4 штук
- Каперсами - 6-7 штук
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка (тут бальзамічний )
- Сік лимонний - 2 чайних ложки
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, орегано )