Рецепт Карнітас зі свинини фото

Карнітас зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 15 хв.

Мексиканська кухня у нас асоціюється з ситними м'ясними стравами і гострими смаками. Часто використовуються бобові та помідори. Але іноді це не так. Деякі рецепти відрізняються, наприклад, як цей.

Опис приготування:

Блюдо вийшло простим і доступним. У ньому немає нічого зайвого, і тому ви з легкістю підберете гарнір. Підійдуть картопляне пюре, пряні овочі, тушкована капуста, коржик або рис. А поки вивчіть, як приготувати карнітас зі свинини. М'ясо гаситься, а потім обсмажується зовсім без масла, тільки з приправами.

  • Свинина, м'якоть - 1500 грам
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
карнітас зі свинини - фото крок 1
1. Свинину промийте і наріжте середніми шматочками. Викладіть їх в глибоку сковороду або сотейник.
карнітас зі свинини - фото крок 2
2. До м'яса влийте воду, щоб вона закрила шматочки. Додайте сіль.
карнітас зі свинини - фото крок 3
3. Тепер доведіть воду до кипіння на середньому вогні, а потім тушкуйте свинину близько 90 хвилин, поки вона не випарується.
карнітас зі свинини - фото крок 4
4. Після цього зробіть вогонь мінімальним. Обсмажте м'ясо ще 30 хвилин.
карнітас зі свинини - фото крок 5
5. Кожні 10 хвилин шматочки перевертайте, щоб вони подрумянились. Смачного!

Схожі рецепти