Карнітас зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Мексиканська кухня у нас асоціюється з ситними м'ясними стравами і гострими смаками. Часто використовуються бобові та помідори. Але іноді це не так. Деякі рецепти відрізняються, наприклад, як цей.
Блюдо вийшло простим і доступним. У ньому немає нічого зайвого, і тому ви з легкістю підберете гарнір. Підійдуть картопляне пюре, пряні овочі, тушкована капуста, коржик або рис. А поки вивчіть, як приготувати карнітас зі свинини. М'ясо гаситься, а потім обсмажується зовсім без масла, тільки з приправами.
- Свинина, м'якоть - 1500 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
1. Свинину промийте і наріжте середніми шматочками. Викладіть їх в глибоку сковороду або сотейник.
2. До м'яса влийте воду, щоб вона закрила шматочки. Додайте сіль.
3. Тепер доведіть воду до кипіння на середньому вогні, а потім тушкуйте свинину близько 90 хвилин, поки вона не випарується.
4. Після цього зробіть вогонь мінімальним. Обсмажте м'ясо ще 30 хвилин.
5. Кожні 10 хвилин шматочки перевертайте, щоб вони подрумянились. Смачного!