Рецепт Карельська форель фото

Карельська форель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Форель - дуже живильна і легка в приготуванні риба. Прочитайте, як приготувати карельську форель і приготуйте це блюдо у себе вдома. Такий рибкою ви точно скорите серце чоловіка!

Опис приготування:

Карельська форель - це ідеальний варіант обіду або вечері, який не вимагає до себе пильної уваги під час зачистки риби. А люблю я форель за м'ясо - червоне, м'яке, соковите і не розсипається при готуванні. Так що навіть новачкові в кулінарії це блюдо виявиться під силу. Рецепт чудово підійде навіть для самої зайнятої господині!

  • Форель - 1 штука
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Заголовок Бондюель - 1/4 склянки
  • Борошно пшеничне - 1/4 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
карельська форель - фото крок 1
У неглибокій тарілці змішайте два види борошна, сіль і перець.
карельська форель - фото крок 2
Від форелі відокремте голову і хвіст, видаліть нутрощі. Рибу промийте під проточною водою, просушіть паперовим рушником від зайвої рідини і обваляйте з двох сторін в борошняної суміші.
карельська форель - фото крок 3
Розм'якшене масло помістіть в сковорідку. Коли масло почне закипати, видаліть піну.
карельська форель - фото крок 4
На розпечену сковороду з маслом відправте форель і смажте 2-3 хвилини з одного боку. Коли утворюється гарна скоринка, переверніть рибку на іншу сторону, зменшіть вогонь і смажте ще 3-4 хвилини.
карельська форель - фото крок 5
У масло, що залишилося відправте каперси. На середньому вогні готуйте протягом 1-2 хвилин, поки каперси не відчиняться. Подавайте форель, полив вершковим соусом з каперсами. Смачного!

Схожі рецепти