Рецепт Карась на сковороді фото

Карась на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Риба та морепродукти , Карась
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Побалуйте себе рибкою, золотистої, як у казці. А цей простенький рецепт карася на сковороді вам в цьому допоможе!

Опис приготування:

Карасі риба дуже костиста, але дуже смачна. Рибку можна і запікати, і смажити, і фарширувати. Для приготування карася на сковороді вам знадобляться цілі тушки, бажано свіжі. Масло для смаження краще брати нерафінована, щоб рибка була більш золотистої. Готову страву відмінно виглядає на святковому столі, підходить і для фуршетів, подавати можна і без гарніру. Дивимося рецепт.

  • Карась - 3-4 штук
  • Часник - 6 зубчиків
  • Борошно - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 150 грам
  • Помідори черрі - 70 грам
  • Салат - 50 грам
карась на сковороді - фото крок 1
Карасі промийте, очистіть від луски.
карась на сковороді - фото крок 2
Тепер потрібно видалити всі нутрощі. Голови залишаємо. Видаліть також зябра. Усередині гарненько змастіть часничком. Приправити сіллю і poperčite. Залиште на півгодинки просочитися.
карась на сковороді - фото крок 3
Паніруємо карасиків в борошні, смажимо у великій кількості масла, щоб риба підзолотившись.
карась на сковороді - фото крок 4
Ось і готовий карась на сковороді! Подаємо, прикрасивши салатом і черрі. Смачного!

Схожі рецепти