Капустяний салат з пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають, що свіжі салати дуже корисні. Зелена цибуля не часто з'являється у нас на столі, і марно, т.К. Він просто джерело вітамінів. Розповім, як приготувати смачний капустяний салат з пореєм.
Ви можете приготувати салат заздалегідь, охолодити, а мигдаль додати перед подачею на стіл. Замість білокачанної капусти можна взяти савойскую або китайську капусту, замість цибулі-порею - зелена цибуля, додати трохи кунжутного масла і обсмажений кунжут, використовувати рисовий оцет. За бажанням можна додати нарізану варену курячу грудку.
- Капуста білокачанна - 1/2 штуки
- Лук-пориста - 2 штуки (зелена частина)
- Гострий перець - 1 штука (стручок)
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Оцет яблучний - 2-4 Ст. Ложок
- Цукор - 1 щіпка
- Мигдальні пелюстки - 1/2 склянки (можна злегка обсмажити)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком (опціонально)
1
Всі овочі почистіть і промийте під проточною холодною водою.
2
Наріжте соломкою капусту, пам'ятайте руками, щоб вона стала м'якше.
3
Так само (соломкою) наріжте цибулю-порей, гострий перець, додайте їх до капусти і перемішайте.
4
Додайте масло, оцет, цукор, сіль і чорний мелений перець.
5
Додайте мигдальні пелюстки, перемішайте салат і подайте його на стіл. Смачного!