Рецепт Капустяний салат з пореєм фото

Капустяний салат з пореєм
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Капуста, Цибуля, Лук-пориста
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Всі знають, що свіжі салати дуже корисні. Зелена цибуля не часто з'являється у нас на столі, і марно, т.К. Він просто джерело вітамінів. Розповім, як приготувати смачний капустяний салат з пореєм.

Ви можете приготувати салат заздалегідь, охолодити, а мигдаль додати перед подачею на стіл. Замість білокачанної капусти можна взяти савойскую або китайську капусту, замість цибулі-порею - зелена цибуля, додати трохи кунжутного масла і обсмажений кунжут, використовувати рисовий оцет. За бажанням можна додати нарізану варену курячу грудку.

  • Капуста білокачанна - 1/2 штуки
  • Лук-пориста - 2 штуки (зелена частина)
  • Гострий перець - 1 штука (стручок)
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Оцет яблучний - 2-4 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 щіпка
  • Мигдальні пелюстки - 1/2 склянки (можна злегка обсмажити)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком (опціонально)
1
Всі овочі почистіть і промийте під проточною холодною водою.
2
Наріжте соломкою капусту, пам'ятайте руками, щоб вона стала м'якше.
3
Так само (соломкою) наріжте цибулю-порей, гострий перець, додайте їх до капусти і перемішайте.
4
Додайте масло, оцет, цукор, сіль і чорний мелений перець.
5
Додайте мигдальні пелюстки, перемішайте салат і подайте його на стіл. Смачного!

Схожі рецепти