Капустяний пиріг з м'ясом на вечерю
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний, але смачний пиріг. Його основа - це капустяне листя, які замінюють тісто. Начинка для нього - це капуста з м'ясним фаршем. Розповім, як приготувати капустяний пиріг з м'ясом на вечерю.
Цей пиріг можна сміливо подавати з гарніром з картоплі фрі або шматочками. Пиріг двошаровий, можете робити більше шарів. Пиріг варто подавати не відразу, а після охолодження, коли він ледве теплий. Можна зробити до нього томатний соус або будь-який інший.
- Капуста - 1 штука
- Тунець - 150 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 1 штука
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Фенхель - 1 штука
- Мал - 0, 5 склянки
- Пармезан - 1/4 склянки

1. Вимийте капусту і помістіть її у велику каструлю, залийте водою і відправте на вогонь, варіть до пом'якшення листя, щоб вони легко відділялися. Відомства 8-10 великих листя для основи, obrezhyte качана. Викладіть найбільший лист на дно форми, потім з боків викладіть 4 великих листа, щоб сформувати бортики.

2. Поверніть залишилася капусту в воду і відваріть до готовності, потім дістаньте і відіжміть від рідини, подрібніть. Обсмажте подрібнену капусту з панчеттой, нарізаної кубиками, а також подрібненим 1 цибулею, за смаком посоліть і додайте спеції. У форму для випічки викладіть начинку в один шар, накрийте великим листом капусти.

3. Відваріть окремо рис, потім промийте його і відкиньте на сито. Очистіть залишився лук, наріжте його дрібно, натріть на тертці моркву, наріжте дрібно фенхель. На розігрітій сковороді обсмажте спершу цибулю, потім додайте до нього моркву, м'ясний фарш і фенхель. Додайте подрібнений часник, спеції і сіль за смаком. Викладіть в сковороду раніше відварений рис і перемішайте, вимкніть вогонь і додайте тертий сир. Викладіть начинку поверх капустяного листа.

4. Загорніть капустяні листи, що викладені з боків, всередину, закриваючи тим самим шар начинки з фаршу. За допомогою тарілки притисніть начинку, потім відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.

5. Готовий пиріг дістаньте з духовки і залиште на деякий час для охолодження, а потім акуратно переверніть його таким чином, щоб нижня частина виявилася зверху.

6. Наріжте пиріг шматочками і подавайте з будь-яким гарніром або соусом до смаку.