Рецепт Капустяний пиріг з м'ясом на вечерю фото

Капустяний пиріг з м'ясом на вечерю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Крупи
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Незвичайний, але смачний пиріг. Його основа - це капустяне листя, які замінюють тісто. Начинка для нього - це капуста з м'ясним фаршем. Розповім, як приготувати капустяний пиріг з м'ясом на вечерю.

Опис приготування:

Цей пиріг можна сміливо подавати з гарніром з картоплі фрі або шматочками. Пиріг двошаровий, можете робити більше шарів. Пиріг варто подавати не відразу, а після охолодження, коли він ледве теплий. Можна зробити до нього томатний соус або будь-який інший.

  • Капуста - 1 штука
  • Тунець - 150 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 штука
  • Фарш із яловичини - 400 грам
  • Фенхель - 1 штука
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Пармезан - 1/4 склянки
капустяний пиріг з м'ясом на вечерю - фото крок 1
1. Вимийте капусту і помістіть її у велику каструлю, залийте водою і відправте на вогонь, варіть до пом'якшення листя, щоб вони легко відділялися. Відомства 8-10 великих листя для основи, obrezhyte качана. Викладіть найбільший лист на дно форми, потім з боків викладіть 4 великих листа, щоб сформувати бортики.
капустяний пиріг з м'ясом на вечерю - фото крок 2
2. Поверніть залишилася капусту в воду і відваріть до готовності, потім дістаньте і відіжміть від рідини, подрібніть. Обсмажте подрібнену капусту з панчеттой, нарізаної кубиками, а також подрібненим 1 цибулею, за смаком посоліть і додайте спеції. У форму для випічки викладіть начинку в один шар, накрийте великим листом капусти.
капустяний пиріг з м'ясом на вечерю - фото крок 3
3. Відваріть окремо рис, потім промийте його і відкиньте на сито. Очистіть залишився лук, наріжте його дрібно, натріть на тертці моркву, наріжте дрібно фенхель. На розігрітій сковороді обсмажте спершу цибулю, потім додайте до нього моркву, м'ясний фарш і фенхель. Додайте подрібнений часник, спеції і сіль за смаком. Викладіть в сковороду раніше відварений рис і перемішайте, вимкніть вогонь і додайте тертий сир. Викладіть начинку поверх капустяного листа.
капустяний пиріг з м'ясом на вечерю - фото крок 4
4. Загорніть капустяні листи, що викладені з боків, всередину, закриваючи тим самим шар начинки з фаршу. За допомогою тарілки притисніть начинку, потім відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.
капустяний пиріг з м'ясом на вечерю - фото крок 5
5. Готовий пиріг дістаньте з духовки і залиште на деякий час для охолодження, а потім акуратно переверніть його таким чином, щоб нижня частина виявилася зверху.
капустяний пиріг з м'ясом на вечерю - фото крок 6
6. Наріжте пиріг шматочками і подавайте з будь-яким гарніром або соусом до смаку.

Схожі рецепти