Рецепт Капустяні рулетики фото

Капустяні рулетики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Не плутайте це блюдо з голубцями - це цілком самостійне і дуже смачна страва. Спробуйте приготувати - вам точно сподобається.

Красиві і смачні рулетики з капусти. Бланшируйте капустяне листя. Змішайте інгредієнти для фаршу і викладіть його на капусту. Кожен лист згорніть рулетом і складіть в каструлю. Попередньо в каструлі зробіть подушку з овочів - цибуля, морква і трохи масла. Залийте томатної заливанням і тушкуйте протягом 40 хвилин. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Капустяне листя - 6 штук
  • Чорнослив - 7 штук
  • Зелень - 1 пучок
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сік томатний - 200 мілілітрів
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
капустяні рулетики - фото крок 1
Бланшируйте капустяне листя в киплячій воді 5 хвилин, потім остудіть.
капустяні рулетики - фото крок 2
Додайте у фарш подрібнені чорнослив, родзинки, цибуля, зелень, спеції і яйце. Перемішайте.
капустяні рулетики - фото крок 3
Змішайте томатний сік і вершки, додайте цедру і спеції за смаком.
капустяні рулетики - фото крок 4
На кожен капустяний лист викладіть частина начинки з фаршу і поверніть рулетом.
капустяні рулетики - фото крок 5
Змастіть дно каструлі маслом, викладіть шарами порізаний півкільцями цибулю, терту моркву. На овочеву подушку викладіть капустяні рулети і залийте томатної заливанням. Поставте на вогонь і тушкуйте під кришкою протягом 40 хвилин.

Схожі рецепти