Капустяні рулетики
(покроковий рецепт з фото)
Не плутайте це блюдо з голубцями - це цілком самостійне і дуже смачна страва. Спробуйте приготувати - вам точно сподобається.
Красиві і смачні рулетики з капусти. Бланшируйте капустяне листя. Змішайте інгредієнти для фаршу і викладіть його на капусту. Кожен лист згорніть рулетом і складіть в каструлю. Попередньо в каструлі зробіть подушку з овочів - цибуля, морква і трохи масла. Залийте томатної заливанням і тушкуйте протягом 40 хвилин. Смачного!
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Капустяне листя - 6 штук
- Чорнослив - 7 штук
- Зелень - 1 пучок
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сік томатний - 200 мілілітрів
- Вершки - 100 мілілітрів
- Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Бланшируйте капустяне листя в киплячій воді 5 хвилин, потім остудіть.
Додайте у фарш подрібнені чорнослив, родзинки, цибуля, зелень, спеції і яйце. Перемішайте.
Змішайте томатний сік і вершки, додайте цедру і спеції за смаком.
На кожен капустяний лист викладіть частина начинки з фаршу і поверніть рулетом.
Змастіть дно каструлі маслом, викладіть шарами порізаний півкільцями цибулю, терту моркву. На овочеву подушку викладіть капустяні рулети і залийте томатної заливанням. Поставте на вогонь і тушкуйте під кришкою протягом 40 хвилин.