Капустяні рулетики в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цієї страви мені попався під час пошуків натхнення перед вечерею. Виявилося досить смачно і просто - кладу в свою скарбничку і вам рекомендую.
Красива і проста закуска з капусти і курячого філе. Бланшируйте капусту в киплячій воді, на кожен лист покладіть по шматочку філе і скрутіть рулетом. Підготуйте кляр. Занурте кожен рулетик в кляр і обсмажте на сковороді до золотистої скоринки. Потім складіть їх в каструлю, залийте підсоленими вершками і відправте в мікрохвильовку на максимальну потужність на 10 хвилин. Далі посипте тертим сиром і ще на 5 хвилин під гриль. Рулети готові - можна подавати на стіл. Смачного!
- Куряче філе - 300 грам
- Сир - 50 грам
- Капустяне листя - 9 штук
- Яйце - 1 штука
- Вершки - 100 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком

Проваріть капусту в киплячій воді хвилин 7-8, потім розберіть її на листя.

Курятину порежьте тонкими пластинками, злегка відбийте, посоліть і поперчіть за смаком. На лист капусти покладіть шматочок філе.

І поверніть його рулетом.

Для клярі стільком людям яйце з сіллю, борошном і невеликою кількістю води.

Занурте кожен рулетик в кляр і обсмажте на сковороді до золотистої скоринки з усіх боків. Обсмажені рулети складіть в каструлю, залийте підсоленими вершками і відправте в мікрохвильовку на максимальну потужність на 10 хвилин. Потім посипте тертим сиром і ще на 5 хвилин під гриль. Рулети готові - можна подавати на стіл.