Рецепт Капуста тушкована для дітей фото

Капуста тушкована для дітей
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарніри
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У пошуках корисних страв пропоную звернути увагу на цей простий рецепт капусти тушкованої для дітей. Дієтична, смачна, дуже ароматна. Вона обов'язково сподобається малюкам.

Опис приготування:

Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що в цьому простому рецепті капусти тушкованої для дітей не використовується цибуля, а також свіжий часник. Якщо ваші малюки із задоволенням їдять ці овочі, тоді обов'язково варто їх додати. Урізноманітнити страву можна також солодким перцем і морквою, наприклад.

1. Для початку необхідно нашаткувати дрібно капусту.

2. У сотейнику розігрійте трішки оливкової або будь-якого іншого рослинного масла, викладіть капусту. Обсмажте пару хвилин.

3. За цей час вимийте, при бажанні очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками помідори.

4. Додайте їх в сотейник, перемішайте, влити навколо 100 мілілітрів води.

5. Використовувати сіль я не рекомендую, а ось доповнити спеціями - обов'язково. Це можуть бути сушені трави або насіння, наприклад. Також додайте дрібку цукру для смаку.

6. Нехай капуста тушкована для дітей в домашніх умовах готується на середньому вогні. Не забувайте періодично перемішувати і при необхідності додавати воду.

Таку капусту можна використовувати в якості начинки для пирогів, наприклад. Смачного!

  • Капуста - 0.5 штуки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Помідори - 3-4 штук
  • Спеції - 1 щіпка (насіння кмину, гірчиці, мелена паприка і часник)
Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що в цьому простому рецепті капусти тушкованої для дітей не використовується цибуля, а також свіжий часник. Якщо ваші малюки із задоволенням їдять ці овочі, тоді обов'язково варто їх додати. Урізноманітнити страву можна також солодким перцем і морквою, наприклад.

1. Для початку необхідно нашаткувати дрібно капусту.

2. У сотейнику розігрійте трішки оливкової або будь-якого іншого рослинного масла, викладіть капусту. Обсмажте пару хвилин.

3. За цей час вимийте, при бажанні очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками помідори.

4. Додайте їх в сотейник, перемішайте, влити навколо 100 мілілітрів води.

5. Використовувати сіль я не рекомендую, а ось доповнити спеціями - обов'язково. Це можуть бути сушені трави або насіння, наприклад. Також додайте дрібку цукру для смаку.

6. Нехай капуста тушкована для дітей в домашніх умовах готується на середньому вогні. Не забувайте періодично перемішувати і при необхідності додавати воду.

Таку капусту можна використовувати в якості начинки для пирогів, наприклад. Смачного!

Схожі рецепти