Капуста маринована швидка з часником
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям запашного і гостренького смаку часнику в блюдах присвячується! Цей рецепт приготування капусти маринованої швидкої з часником готується просто, а виходить страва дуже смачним!
Розповім вам, як приготувати капусту мариновану швидку з часником. Це досить простий рецепт, і блюдо теж виходить дуже просте. Його під силу зробити навіть починає господині, воно завжди і у всіх виходить смачним. Що відносно часу настоювання, то 6 годин це мінімум, а далі з кожною годиною смак буде стає все більш насиченим, а капуста -нежнее!
- Капуста - 1 штука (середнього розміру)
- Часник - 1 штука (середня головка)
- Морква - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Оцет 9% - 1 Склянка
- Сіль - 2 Ст. Ложки
1. Капусту і моркву подрібнити в кухонному комбайні або шаткуємо вручну. Часник тиснемо через прес.
2. Сіль і цукор змішаємо між собою, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння і тримаємо, поки не залишиться ніяких крупинок. Далі знімемо з вогню і додамо оцет.
3. Додамо до капусти часник, заливаємо маринадом і під тиском тримаємо як мінімум 6 годин, а краще і більше.
4. Тепер бажано капусту трохи охолодити, змішати зі свіжою зеленню і тепер уже подавати!