Капуста квашена з медом
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто любить квашену капусту, пропоную незвичайний рецепт з медом. Така заготовка вам точно сподобається! Беріть на замітку!
Хто вміє квасити капусту, неодмінно оцінить новий рецепт. Квашена капуста з медом відрізняється ніжним смаком і ароматом. Готується вона легко і просто, за аналогією з традиційними рецептами, тільки цукор замінюється на мед.
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Вода - 250 грам
- Мед - 20 грам
- Сіль - 7 грам
- Морква - 70 грам
- Перець горошком - 4-5 штук

Підготуйте інгредієнти для приготування квашеної капусти з медом.

Нашинкуйтекапусту тонкими смужками.

Морквину натріть на крупній тертці.

Перемішайте капусту з морквою, всипте сіль і перемішайте. Також додайте кілька горошин перцю.

Змішайте теплу, злегка підігріту воду з медом, розмішайте до розчинення меду.

Утрамбуйте капусту в банку, залийте медової заливкою.

Залиште капусту на столі на 2 дня, потім приберіть в холодильник. Подавайте готову капусту в охолодженому вигляді. Медову капусту можна зберігати в холодильнику до зими. Приємного вам апетиту!