Каннеллоні з фаршем в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Якщо для вечері або обіду потрібна свіжа, цікава ідея, тоді спробуйте цей простий рецепт каннеллони з фаршем в вершках. Дуже ситне, апетитне блюдо з хрусткою скоринкою для всієї родини.
Рецепт приготування каннеллони з фаршем в вершках є спрощеною версією класичного варіанту. При бажанні можна додати також томатний соус або на основі вершків зробити соус "бешамель", проте, коли потрібно швидко і смачно нагодувати сім'ю, цей рецепт просто незамінний. Отже, беремося за приготування страви:
1. Насамперед в каструлі необхідно довести до кипіння воду, злегка її підсолити, і зварити 2-3 хвилини каннеллони. Потім остудити їх, слив воду або відкинувши на друшляк.
2. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти.
3. Очистити цибулину і подрібнити. Обсмажити в олії до золотистого кольору.
4. Додати м'ясний фарш і смажити хвилин 7-10, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
5. Посолити і поперчити фарш, при бажанні додати спеції за смаком. Також класичний рецепт каннеллони з фаршем в вершках можна доповнити овочами.
6. Коли начинка готова, її потрібно зняти з вогню і остудити трохи.
7. Каннеллоні начинити фаршем і викласти у жароміцних форму, змащену маслом.
8. Вершки в невеликому сотейнику прогріти, посолити і поперчити за смаком.
9. Вилити вершки в форму, зверху присипавши тертим пармезаном, змішаним з панірувальними сухарями.
10. Надіслати форму в розігріту духовку на 20-25 хвилин. Коли каннеллони з фаршем в вершках в домашніх умовах готові, їх можна подавати до столу, при бажанні доповнивши свіжою зеленню.
Смачного!
- Фарш - 300 грам
- Сир "пармезан" - 150 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Каннеллоні - 12-14 штук
1. Насамперед в каструлі необхідно довести до кипіння воду, злегка її підсолити, і зварити 2-3 хвилини каннеллони. Потім остудити їх, слив воду або відкинувши на друшляк.
2. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти.
3. Очистити цибулину і подрібнити. Обсмажити в олії до золотистого кольору.
4. Додати м'ясний фарш і смажити хвилин 7-10, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
5. Посолити і поперчити фарш, при бажанні додати спеції за смаком. Також класичний рецепт каннеллони з фаршем в вершках можна доповнити овочами.
6. Коли начинка готова, її потрібно зняти з вогню і остудити трохи.
7. Каннеллоні начинити фаршем і викласти у жароміцних форму, змащену маслом.
8. Вершки в невеликому сотейнику прогріти, посолити і поперчити за смаком.
9. Вилити вершки в форму, зверху присипавши тертим пармезаном, змішаним з панірувальними сухарями.
10. Надіслати форму в розігріту духовку на 20-25 хвилин. Коли каннеллони з фаршем в вершках в домашніх умовах готові, їх можна подавати до столу, при бажанні доповнивши свіжою зеленню.
Смачного!