Рецепт Каннеллоні з фаршем в вершках фото

Каннеллоні з фаршем в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо для вечері або обіду потрібна свіжа, цікава ідея, тоді спробуйте цей простий рецепт каннеллони з фаршем в вершках. Дуже ситне, апетитне блюдо з хрусткою скоринкою для всієї родини.

Опис приготування:

Рецепт приготування каннеллони з фаршем в вершках є спрощеною версією класичного варіанту. При бажанні можна додати також томатний соус або на основі вершків зробити соус"Бешамель" , проте, коли потрібно швидко і смачно нагодувати сім'ю, цей рецепт просто незамінний. Отже, беремося за приготування страви:

1. Насамперед в каструлі необхідно довести до кипіння воду, злегка її підсолити, і зварити 2-3 хвилини каннеллони. Потім остудити їх, слив воду або відкинувши на друшляк.

2. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти.

3. Очистити цибулину і подрібнити. Обсмажити в олії до золотистого кольору.

4. Додати м'ясний фарш і смажити хвилин 7-10, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

5. Посолити і поперчити фарш, при бажанні додати спеції за смаком. Також класичний рецепт каннеллони з фаршем в вершках можна доповнити овочами.

6. Коли начинка готова, її потрібно зняти з вогню і остудити трохи.

7. Каннеллоні начинити фаршем і викласти у жароміцних форму, змащену маслом.

8. Вершки в невеликому сотейнику прогріти, посолити і поперчити за смаком.

9. Вилити вершки в форму, зверху присипавши тертим пармезаном, змішаним з панірувальними сухарями.

10. Надіслати форму в розігріту духовку на 20-25 хвилин. Коли каннеллони з фаршем в вершках в домашніх умовах готові, їх можна подавати до столу, при бажанні доповнивши свіжою зеленню.

Смачного!

  • Фарш - 300 грам
  • Сир"Пармезан" - 150 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Каннеллоні - 12-14 штук
Рецепт приготування каннеллони з фаршем в вершках є спрощеною версією класичного варіанту. При бажанні можна додати також томатний соус або на основі вершків зробити соус"Бешамель" , проте, коли потрібно швидко і смачно нагодувати сім'ю, цей рецепт просто незамінний. Отже, беремося за приготування страви:

1. Насамперед в каструлі необхідно довести до кипіння воду, злегка її підсолити, і зварити 2-3 хвилини каннеллони. Потім остудити їх, слив воду або відкинувши на друшляк.

2. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти.

3. Очистити цибулину і подрібнити. Обсмажити в олії до золотистого кольору.

4. Додати м'ясний фарш і смажити хвилин 7-10, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

5. Посолити і поперчити фарш, при бажанні додати спеції за смаком. Також класичний рецепт каннеллони з фаршем в вершках можна доповнити овочами.

6. Коли начинка готова, її потрібно зняти з вогню і остудити трохи.

7. Каннеллоні начинити фаршем і викласти у жароміцних форму, змащену маслом.

8. Вершки в невеликому сотейнику прогріти, посолити і поперчити за смаком.

9. Вилити вершки в форму, зверху присипавши тертим пармезаном, змішаним з панірувальними сухарями.

10. Надіслати форму в розігріту духовку на 20-25 хвилин. Коли каннеллони з фаршем в вершках в домашніх умовах готові, їх можна подавати до столу, при бажанні доповнивши свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти